Els jugadors i el cos tècnic del Bc MoraBanc Andorra han visitat avui el Centre Penitenciari en la darrera sessió del projecte ONETEAM Eurocup que ha dirigit Jaume Tomàs els darrers dos mesos. La sessió d’avui, amb els jugadors com a gran reclam, ha constat d’una xerrada i d’una petita sessió de tir al pati del centre en què la trentena d’interns que han participat a l’acte han competit colze amb colze amb les estrelles del MoraBanc. “Per nosaltres portar el bàsquet a tot arreu on podem és una obligació i això és el que hem fet amb aquest programa” afirma el General Mànager Francesc Solana, que afegeix que “sempre que ens ho demanin aquí estarem, som uns enamorats del nostre esport i dels seus valors i pensem que poden ser útils en moltes situacions, com per exemple aquí per ajudar en el dia a dia a persones privades de llibertat”.

El tècnic Ibon Navarro valorava que “per nosaltres és molt poca cosa i pel que ens diuen els responsables del centre pels interns és molt valuós perquè trenquen la seva rutina” i des d’un punt de vista personal i amb un toc divertit, ha exposat que “per mi és el segon dia aquí i constato que hi ha alguns dels que van venir a entrenar l’altre dia que estan fent moltes cistelles”. Per altra banda, Ibon Navarro ha explicat que els beneficis de l’activitat son de doble direcció “els esportistes professionals vivim en una bombolla i veure situacions com les que viuen les persones que estan aquí també ens ajuda a veure com son les coses i com és la vida, això que fem avui ajuda a obrir els ulls i valorar el que tenim”.

Per últim Jaume Tomàs ha afirmat que “és un dels projectes que més m’ha recompensat dels que he participat, i he estat ja en molts”. Durant dos mesos, Tomàs ha dirigit entrenaments al pati del centre enfocats a promoure el treball en equip, l’esforç i el sacrifici. “Els interns han respòs molt bé a cada sessió i sempre han seguit les meves instruccions, han estat molt amables i sempre molt generosos en tot” conclou Tomàs.

Després de la xerrada amb els jugadors el club ha lliiurat una samarreta signada pels jugadors al director del Centre Penitenciari Francesc Tarroch.