El BC MoraBanc Andorra obra l’abonament de segona volta per a tots aquells aficionats que vulguin sumar-se al projecte de l’entitat en aquesta segona volta de la Lliga Endesa.

Un accés a nous socis que dóna la possibilitat de veure tota la segona volta del teu equip, més el darrer partit de la primera volta contra el FC Barcelona.  Per tant. l’abonament de segona volta, a banda de permetre a qui el compri afegir-se amb localitat pròpia a l’experiència MoraBanc Andorra, resulta una bona operació de preu.

Aquí tens els preus de l’ ABONAMENT DE SEGONA VOLTA:

Nivell 2 – 225 euros

Nivell 3- 150 euros

Nivell 4- 90 euros

A més, l’abonament de segona volta també disposa dels descomptes pertinents com el familiar, el de joves o de veterans  on els preus per Nivell són 202, 135 i 81 euros.

PREUS PER AL REIAL MADRID

Al marge dels abonaments de segona volta, a partir de demà ja tindràs disponible la venda d’entrades per al partit del pròxim dia 4 de Gener contra el Reial Madrid. Entrades que podràs adquirir pels canals habituals del club, com la venda a les oficines i la venda online. Pel que fa al Barça l’inici de venda serà el 7 de gener.

El preus d’aquests dos partits seran diferents als habituals:

ZONA 2-40 euros(el preu habitual són 30)

ZONA 3-30 euros(l’habitual són 20)

ZONA 4-20 euros(l’habitual són 12)

Recordar que els socis del MoraBanc Andorra no tindran cap sobrecost per accedir a aquests dos partits.

Per últim, l’obertura de l’abonament de segona volta tanca la comercialització del Pack Nadal.