Ennis i Luz es presenten transmetent ambició

Ennis i Luz es presenten transmetent ambició 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Arribar el més lluny en tots els campionats que disputem i ser ambiciosos”. Aquesta és una de les frases que més ha destacat de la roda de premsa d’aquesta tarda a la seu de MoraBanc. Una altra podria ser, “quan vaig rebre aquesta oferta ja no vaig voler escoltar cap altra”. La primera l’ha pronunciat amb un enorme somriure, marca de la casa, Dylan Ennis i la segona Rafa Luz, els dos han estat els protagonistes de la primera de les presentacions oficials de la temporada. L’acte ha seguit la litúrgia habitual amb la sessió de fotos davant la façana de MoraBanc a l’avinguda Meritxell, avui farcida de turistes curiosos que han volgut fer moltes fotos dels dos jugadors i del General Manager, Francesc Solana.

Solana ha manifestat sobre Luz que “és un jugador que té moltes qualitats, coneix bé la lliga i es pot complementar bé amb Albicy”. El GM ha parlat també d’Ennis com “un jugador que té un gran energia i un gran somriure que ens ha d’ajudar molt a banda de poder jugar en diverses posicions i tenir un físic espectacular”.

“Tothom m’ha rebut amb els braços oberts des del primer moment i, per exemple, ahir vam fer una excursió a la muntanya amb tots els companys que ja em va permetre veure què tindrem una bona química i que serà important per aconseguir els nostres objectius” ha afirmat Dylan Ennis, que ho ha completat exposant que “tenim un bon roster amb grans entrenadors i espero que tinguem una gran temporada. Tinc molta confiança en què anirem a guanyar juguem contra qui juguem”.

Luz ha exposat que el fet de “jugar Eurocup i tornar a la lliga Endesa em va fer decidir-me de seguida per l’oferta del MoraBanc Andorra. El base brasiler ha explicat que “en el meu cas sempre he estat un jugador que gaudeix més fent destacar els meus companys que fent-ho jo mateix”. Sobre la temporada, Luz ha exposat que “si poguéssim repetir la lliga que es va fer la temporada passada seria genial i fer-ho una mica millor a Eurocup”.

Close Cart
Back to top