Ens Heu Fet Grans

Ens Heu Fet Grans 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra ha presentat la nova campanya d’abonaments i renovacions amb un sol objectiu, premiar el suport dels seus aficionats. Un compromís que ens ha permès arribar a xifres històriques en número d’abonats i que va tancar la temporada amb 8 plens a la Bombonera.

 

Amb el lema “Ens Heu Fet Grans” s’ha volgut donar continuïtat al Joc de Grans utilitzat durant tota la temporada. Focalitzar i primeria la campanya en els nostres seguidors comporta que el club ofereix uns descomptes sobre els abonaments ACB que oscil·len entre el 30% i un màxim del 50% segons la modalitat escollida per l’abonat. Una promoció que dona el seu tret de sortida el proper dimarts 21 de Maig i exclusiva fins al 30 de juny i aplicada sobre els preus ACB.

 

Per tant, si aprofites la promoció podràs fer-te abonat o renovar el teu seient des de 45 euros fins als 215 euros. Un premi per gaudir de la millor lliga europea amb un preu inigualable.

 

Recorda que la renovació és automàtica i per fer-vos socis podeu emplenar el formulari que trobareu a la web bca.ad o al telèfon 885900.

 

A més, no oblideu que el Club també posa a la vostra disposició el Carnet de Soci. Una modalitat d’afiliació simpatitzant que no dona accés a una cadira al Pavelló però si a gaudir de descomptes en productes del club, en els nostres patrocinadors i en la compra d’entrades. Aquesta modalitat es mantenen els preus de 50 per a les renovacions, 100 per als nous socis i 35 per la tarifa jove.

 

Ens Heu Fet Grans. Aprofita la promoció exclusiva del 21 de Maig fins al 30 de Juny i gaudeix del teu descompte per veure i gaudir del millor bàsquet.

 

Consulta tota la informació

 

FAQS

 

Close Cart
Back to top