Ens quedem!! Nit mágica a la BMB.

Ens quedem!! Nit mágica a la BMB. 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nit màgica a la Bombonera. Dia per recordar. Victòria per 89-65 contra el Sevilla en el millor partit de la temporada. L’equip tenia un match ball i no només el va aprofitar sinó que va mostrar la seva millor versió davant més de 4400 espectadors que van acabar el partit dempeus sent protagonista d’un ambient sensacional que molts pocs cops s’ha vist al Principat d’Andorra.

Si l’equip s’havia de salvar d’alguna manera, va triar la millor. “Hi ha hagut estones que hem jugat molt bé” reconeixia un gran driblador d’elogis com Joan Peñarroya en roda de premsa. L’estadística., que no sempre és notària dels partits, és una radiografia perfecta del que va passar a la BMB. 112 de valoració, 62% en tirs de dos, 40 % en triples i 22 assistències. Un autèntic partidàs. El Sevilla es va quedar en 62 de valoració, empetitit davant l’exhibició local. Els andalusos havien derrotat l’Unicaja la setmana passada però ahir els va passar un cicló per sobre. A nivell individual Jaway, amb 20 de valoració, va ser el més destacat en l’exhibició coral amb participació destacada de Shaun Green amb 17, Víctor Sada amb 16, Beto amb 15 i Schreiner amb 14. Resumint un equip rodó per un dia més rodó encara.

El partit va començar amb un 9-0, tota una declaració d’intencions. El Sevilla es va espavilar i va semblar que podia equilibrar les coses però la recta final del primer quart va posar distancia (26-15). Joc madur, trobant jugadors en diverses posicions i defensa forta i intel.ligent. El segon quart va ser, per moments, un recital. Al descans s’arribava amb un 48-29 que explicava ben clarament el que havia passat durant els primers 20 minuts.
S’esperava el Sevilla, un equip potent i ple de talent. I va aparèixer. Al tercer quart, arribant a reduir la diferència fins els 9 punts i generant una certa remor entre el públic. Però no va passar d’aquí. Sòlid i ple de convicció el MoraBanc Andorra va tornar a situar la diferència a l’entorn dels 15 en acabar el període.

El darrer quart tindria un protagonista, un guía cap a la desitjadíssima victòria, Shaun Green. L’aler de Utah va anotar 3 triples consecutius que van esclatar en el partit com una bomba letal pels andalusos. La recta final amb el públic aixecat de les seves localitats va ser la conclusió que mereixia una nit màgica de principi a fi. Ah sí, i amb la llegenda de l’NBA Pat Riley a les graderies.