Entrades pel Barça en 3,2,1…DILLUNS!

Entrades pel Barça en 3,2,1…DILLUNS! 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El dia 11 de desembre, diumenge, a les 18h, la Bombonera viurà un dels moments àlgids de la temporada. Rebem el FC Barcelona Lassa en un dels moments que sempre són especials pel públic. Jugar contra els anomenats grans és un dels premis de disputar la lliga Endesa i en especial, els més esperats són els llorejadíssims Barça i Madrid. La visita del nou projecte de Bartzokas, per tant, està ben subratllada al calendari i es produirà un diumenge a les 18h. Donarà temps per esquiar i es podran portar les criatures sense problema perquè tampoc acabarem molt tard.

Els abonats no paguen entrada per aquest partit ni tampoc pel que jugarem contra el Reial Madrid el mes de maig. El club pretén recompensar amb aquesta iniciativa la fidelitat de les persones que paguen el carnet i no decreta cap jornada del club, una pràctica que sí és habitual en d’altres clubs de la lliga. La idea des de l’inici d’aquesta nova etapa professional és que les persones que tinguin el carnet sentin que, a banda de tenir la mateixa cadira a la BMB, tenen una situació sempre privilegiada respecte de la resta d’aficionats.

Els preus per a aquests partits considerats Premium sí que canvien. Les entrades costaran 40, 30 i 20 euros, en comptes dels 30, 20 i 15 dels partits normals. Però per a aquest partit en concret, dilluns s’activa la venda anticipada al club. Qui passi per les oficines des de dilluns fins divendres 9 de desembre trobarà les entrades al preu d’un partit normal : 30, 20 i 15, segons la zona on es triï la localitat. On-line o el mateix diumenge a taquilla, les entrades tindran el preu Premium. És una manera de premiar els aficionats més previsors.

Les dues darreres temporades el FC Barcelona Lassa ha obtingut victòries còmodes a la Bombonera, imposant la seva qualitat i no deixant gaire opció als de Peñarroya. Enlloc està escrit que això hagi de ser així sempre i menys veient el rendiment excel·lent ofert fins ara pels tricolors quan juguen com a locals. Per tant, s’acosta un gran dia i els que vulguin tenir un bon lloc per participar en una jornada que pot ser històrica ja saben que a partir de dilluns poden passar pel club a comprar la seva entrada. Millor preu i la possibilitat de triar. Algun dia el gegant blaugrana tornarà a caure a la BMB i si véns podràs dir allò de “jo hi era…”.

Close Cart
Back to top