Entregat el dossier amb els tràmits ACB

Entregat el dossier amb els tràmits ACB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El President del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director general de l’entitat, Francesc Solana, han entregat aquesta tarda a les oficines de l’Associación Clubs de Baloncesto a Barcelona tots els requisits sol·licitats per la lliga ACB per poder accedir a la millor lliga d’Europa.

Tant Aixàs com Solana han entregat el dossier acreditatiu de les tasques directament al nou president executiu de l’ACB, Francisco Roca.

Amb els deures fets, els representants del MoraBanc Andorra, han portat el dossier acreditatiu amb tots els tràmits demanats per l’ACB. Més de 15 punts que el club ha completat amb èxit a l’espera del darrer certificat de l’Assemblea ACB que tindrà lloc durant les properes dates. La part econòmica i el compliment d’un pavelló ACB han estat els reptes més complicats per poder presentar a l’ACB dins dels terminis establerts per la lliga. Això sí, no han estat els únics tràmits i requisits que l’Associación Clubs de Baloncesto demanava per entrar a competir a l’ACB i així veure completat l’ascens aconseguit a la pista ara fa uns mesos.

La feina per part del club ja està feta, ara queda l’ok definitiu de l’ACB, i poder preparar la vessant esportiva per a un projecte engrescador.

Text: Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: Departamento de comunicación ACB

Close Cart
Back to top