El BC MoraBanc Andorra vol seguir demostrant que ha arribat a la Lliga Endesa per competir cada partit al màxim nivell. Aquesta pròxima jornada vol deixar enrere i oblidat el partit de Manresa, això sí, un cop aprés dels errors i havent buscat les solucions adients. El rival, un Herbalife Gran Canaria que tot i arribar amb el mateix balanç que els nostres, té el nivell i ho ha anat demostrant les darreres temporades, que està cridat per estar entre els millors.

El partit, on esperem que l’afició gaudeixi d’un nou espectacle, ha comptat per a la prèvia amb Kaloyan Ivanov i el tècnic, Joan Peñarroya. Els dos han analitzat l’actualitat del club a 24 hores per a l’inici de la jornada 5 de la Lliga Endesa.

Situació equip

Kaloyan Ivanov: “Estem preparats. Pensem en aquest partit que cal guanyar, estem a casa. Aquest partit no serà com el de pretemporada. Si pensem que serà igual ens equivocarem”.

Joan Peñarroya: “Cal saber qui som, el nostre esperit i competitivitat ha de ser la màxima. També cal saber contra qui juguem i quin és el nostre paper a la lliga. Tenim un rival que és d’una gran entitat, i més si el compares amb nosaltres. Si fem les coses bé tindrem opció de guanyar”.

“La importància de jugar a casa, el que més li dono és el dos grans partits que ha vist el nostre públic. Nosaltres juguem per a que gaudeixi el nostre públic. Evidentment volem guanyar, i a casa encara més.  És important les victòries però també les sensacions que deixem al nostre públic”.

Aprendre dels errors

Ivanov: “Tenim confiança. Creiem que ho podem fer millor que a Manresa. SI millorem els errors tindrem oportunitat de guanyar aquest partit a casa. Per a tots els equips és important guanyar a casa. Ens trobem més còmodes, i contra equips del nostre nivell o més alt s’ha de lluitar per guanyar”.

Peñarroya: “L’equip està bé, portem una bona setmana d’entrenaments. A principis de setmana vam tenir alguns problemes però desprès ja s’ha entrenat amb normalitat. L’equip és conscient que a Manresa no es va fer un bon partit, i coneix on es va equivocar. El que cal és fer passes endavant”.

Herbalife Gran Canaria

Ivanov: “Tenen bons jugadors, no només a interior. Tenen  un bon equilibri. Tenen dos jugadors a cada posició amb estil diferent. Caldrà limitar les seves jugades, com jugar i com defensar”.

Peñarroya: “Em preocupa el Gran Canaria, tots els seus jugadors. Qualsevol dels jugadors és titular en tots els equips de la lliga. Tavares és un jugador especial, molt gran, però no em preocupa més ell que els altres companys d’equip. A més amb un entrenador que fa que els seus equips vagin a més quan més vagin entrant la temporada. És un equip per estar a dalt”.

Ivanov a l’equip

“Estic bé, millor que al principi. S’ha d’agafar una mica més de ritme i estaré millor aquests pròxims partits. Estic content”

Lesió Sada

Peñarroya: “En el cas del Víctor, encara no ha entrenat amb l’equip i demà li farem una prova per veure com està. És complicat que demà pugui participar. Demà però veurem l’evolució, som optimistes en que el tractament ha anat bé i a partir d’aquí veurem quin és el procés a continuar”.