El bonic repte de la Lliga Catalana

El bonic repte de la Lliga Catalana 2560 1920 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Estem on ens toca per la preparació que portem” apuntava aquesta tarda el tècnic del Morabanc Andorra Joan Peñarroya que de seguida subratllava el que realment compta “el que realment compta per nosaltres és arribar el millor possible el dia 11 d’octubre pel nostre primer partit de lliga”.
La prèvia de la Regal Lliga Catalana arriba amb l’equip immers en l’adaptació de Shermadini, que ja porta una setmana al país i amb Víctor Sada recuperat del cop en un costat que el va fer estar aturat uns dies. El Fiatc Joventut de Badalona, demà a Granollers a les 18h30, será el rival en les semifinals d’una competició atractiva, la primera oficial de la temporada 2015-16.
“És cert que la temporada passada vam guanyar tots els partits que vam jugar contra la Penya però no ho és menys que ells van fer un ‘temporadón’ jugant copa del Rei i playoff pel títol” manifestava Peñarroya en la roda de premsa prèvia celebrada aquesta tarda al parquet de la Bombonera.
La pretemporada del MoraBanc Andorra transita fins el moment amb total normalitat i amb la càrrega de treball corresponent. A nivell de resultats els homes de Joan Peñarroya sumen dues victòries i dues derrotes. L’equip andorrà és l’actual subcampió de la Regal Lliga Catalana després de derrotar a la Seu d’Urgell el Fiatc Joventut en semifinals i de perdre la final oferint una gran resistència contra l’Fc Barcelona.

Close Cart
Back to top