“Estem molt tranquils amb la feina que fem”

“Estem molt tranquils amb la feina que fem” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Com cada inici de setmana, el tècnic, Joan Peñarroya, ha analitzat la situació de l’equip. Desprès de la primera victòria a la Lliga Endesa, l’equip respira un estat d’ànim molt positiu, i més, quan va quedar clar que aquest conjunt fa un pas endavant quan més ho necessita.

Peñarroya ha passat pels micròfons dels mitjans de comunicació i ha repassat l’actualitat. El primer que ha volgut fer és enviar un missatge d’ànims i suport a la família del recent desaparegut Jose Luis Abos, extècnic del CAI Saragossa:

“Vull començar la roda de premsa donant tots els ànims a la família de Jose Luis Abos i de pas a tota la família del bàsquet de Saragossa”

Moment de forma
“Nosaltres som conscients de la lliga que jugem i de l’equip que som. Des de l’inici ens hem marcat l’objectiu d’arribar a totes les jornades a poder guanyar. Les tres jornades que portem em fet moltes coses bé durant molts minuts, sobretot als dos darrers, amb possibilitats de guanyar. Estem molt tranquils amb la feina que fem”.

Retorn a Manresa, ara com a tècnic
“Tinc un passat i un present a Manresa. Com a jugador la meva carrera va ser allà amb gran apreci a aquell club. És una situació que ja he viscut com a jugador, i ara serà la primera com a entrenador”.

Situació Víctor Sada
“Tenim dos o tres dies per valorar com assimila el tractament. A partir d’aquí, valorarem quin és el camí a seguir. Esperem que el procediment que estem seguint vagi bé. A dia d’avui encara no podem dir res. A veure si a partir de dijous nota la millora que esperem”.

Pas endavant
“La primera de com el nostre públic està gaudint de l’espectacle de la Lliga Endesa, i en això em de seguir fent esforços. I desprès per la victòria i pel pas endavant de l’equip amb el contratemps d’un company lesionat. Ningú es va lamentar, no ho va fer l’equip i els jugadors que havien de fer un excés ho van fer”.

Schreiner MVP, Navarro decisiu
“Portem tres jornades i no cal tornar-nos bojos. Te molt de mèrit fer el que ha fet en Thomas. Els que estem aquí ja sabem la capacitat que té aquest jugador. Ens sorprèn poc però això només ha fet que començar. Aquesta setmana tant en Thomas com en David es mereixen el reconeixement que estant tenint aquesta setmana, ja que són dos jugadors molt treballadors”.

Calma, això només ha fet que començar
“Això acaba de començar. Només hem guanyat un partit. Aquesta sensació de la Jornada 3 que si guanyes o urgències, estem a la jornada 3, això és molt llarg. Tinc molt clar que anem a un camp molt, molt, molt difícil. Conec aquell camp i és molt complicat, a més estan convençuts que estan fent les coses bé. Segur que serà més complicat anar a Manresa que guanyarà aquí al Laboral Kutxa”.

Close Cart
Back to top