Èxit de la campanya de donació de sang amb 214 donacions

Èxit de la campanya de donació de sang amb 214 donacions 1600 1067 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La campanya de sang organitzada ahir per Creu Roja Andorrana i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra al Poliesportiu va mantenir xifres per sobre dels 200 donants, amb 214 donacions en total, de les quals 196 són efectives i 18 són censades com a oferiment.

 

L’objectiu que s’havia marcat el Club i la Creu Roja d’omplir un any més el Poliesportiu de donants de sang s’ha complert. Des de les dotze del migdia l’afluència de donants va ser constant i com s’esperava va ser encara més important a migdia i la tarda, tancant el dia amb 214 donacions totals. Destaca el fet que, tot i que hi ha hagut cancel·lacions, els donants espontanis que es van presentar al Poliesportiu van permetre mantenir una bona xifra de donacions durant la jornada. De la mateixa manera, s’ha registrat també una bona dada de donants de medul·la òssia amb 16 persones, entre ells un dels jugadors del MoraBanc Andorra, Felipe Dos Anjos. La jornada també va comptar amb la presència de la Ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, que va acudir a la crida per participar com a donant de sang i per animar a la gent a unir-se en aquesta causa solidària.

 

Tant el club com la Creu Roja Andorrana valoren molt positivament el resultat d’aquesta segona campanya de l’any. Una nova edició que es va poder realitzar gràcies al suport del Ministeri d’Esports amb la seva predisposició en tot moment, així com de permetre disposar d’un lloc tan exclusiu com el Poliesportiu d’Andorra per dur a terme la campanya.

 

La col·laboració entre les dues entitats es consolida com a un èxit, i ja queda clar que continuarà formant part dels futurs calendaris.

Close Cart
Back to top