FAQS: Ens Heu Fet Grans

FAQS: Ens Heu Fet Grans 1600 1067 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ahir va començar la campanya d’abonaments “Ens Heu Fet Grans“. Tant per a renovacions com per a nous abonats. I segur que algun que altre dubte us ha sorgit. Per tant, aquí volem intentar resoldre totes aquestes inquietuds que puguis tenir.

 

Aquí tens les Preguntes Freqüents de la campanya “Ens Heu Fet Grans“:

 

Què he de fer per renovar el meu abonament?
Res, la renovació és automàtica. El club ho gestiona per tu. Mantindràs la teva localitat actual.

 

Quin preu s’aplica a la renovació de l’abonament?
El preu de la promoció “Ens Heu Fet Grans”, que és un descompte entre el 30% i 50% respecte als preus ACB, en funció del nivell i la tarifa corresponent. Els preus ACB són els mateixos que els estipulats la temporada passada, no s’ha aplicat cap increment.

 

Vaig fer el pagament del meu abonament amb Targeta o en efectiu. La renovació també és automàtica?
En aquest cas tens 3 opcions:
1. Sol·licitar al club l’ordre SEPA per domiciliar el rebut.
2. Sol·licitar al Club que et passin un enllaç però poder fer el pagament via TPV virtual
3. Passat per les oficines del club personalment i fer el pagament (targeta o efectiu)
Perquè s’apliqui la promoció “Ens Heu Fet Grans”, qualsevol dels tràmits els heu de fer abans del 30 de juny.

 

Em vaig fer abonat o vaig renovar el meu abonament la temporada passada amb la promoció “A preu d’Or”. Com és que aquesta temporada amb la promoció “Ens Heu Fet Grans” pago una mica més?
L’any passat per celebrar l’ascens, vàrem fer una promoció molt excepcional, que va ser vendre els abonaments per la temporada 23/24 a Lliga ACB a preus de Lliga LEB.
Aquest any volem agrair als nostres aficionats el seu suport, i donar la possibilitat de contractar els seus abonaments novament a la lliga ACB a preus molt atractius, amb descomptes fins al 50% del preu normal.

 

Vull fer un canvi de localitat en l’abonament. Com puc informar-me? I com ho puc gestionar?
Ho pots fer consultant la web del club, www.bca.ad, on allà podràs veure els seients que hi ha lliures actualment. Una altra opció és trucant al 885 900 on et resoldrem els teus dubtes, o si prefereixes pots passar per les nostres oficines.

 

Quina disponibilitat de seients hi ha per fer un canvi de localitat?
Actualment, amb la renovació oberta fins al 30 de juny, els seients disponibles són més limitats. Un cop acabada la promoció, a partir de l’1 de juliol, tindrem una fotografia més real dels seients disponibles finalment. Si vols fer un canvi a alguna de les localitats lliures actualment ho has de comunicar al club per a gestionar el canvia. Si en aquests moments, la teva localitat desitjada no està disponible, hauràs d’anar comprovant mitjançant la web www.bca.ad setmana a setmana o esperar al final de la promoció.

 

En cas d’anar a Europa o Play-Off de la Lliga Endesa, estan inclosos aquests partits a l’abonament?
Sí, tots els partits de la Temporada 2024-2025 estaran inclosos en el teu abonament. Un motiu més per aprofitar la promoció “Ens Heu Fet Grans”.

 

Puc fraccionar el meu abonament?
Sí, ho podràs fer en un pagament o en 4. El primer pagament serà al juliol juntament amb el carnet de Soci Simpatitzant. Els que hagueu escollit 4 pagaments, les quotes seran de juliol a octubre.

 

Per ser Abonat he de ser Soci Simpatitzant?
Sí, per ser Abonat és obligatori el Carnet de Soci Simpatitzant. Així podràs tenir els mateixos avantatges que els socis i el teu dret a la cadira al Poliesportiu d’Andorra.

 

Puc fer-me només Soci Simpatitzant?
Sí, pots ser només Soci Simpatitzant. No tindràs accés al Pavelló ni a una cadira durant la Temporada, però, en canvi, tindràs un seguit d’avantatges dins el club, productes, entrades, i amb els patrocinadors amb descomptes exclusius. Ets seguidor del BC MoraBanc Andorra, però no pots venir als partits pels motius que sigui, l’opció Soci Simpatitzant és la teva elecció.

 

Quan tindrem els carnets disponibles?
Al setembre. Us anirem informant a mesura que els tinguem. No patiu que no us quedareu sense el vostre carnet, de Soci o l’Abonament.

 

Em vull fer nou abonat, però no tinc clar si esperar o fer-ho ara. Què faig?
No ho dubtis, ara és el moment. Aprofita la promoció “Ens Heu fet Grans”. Activa fins al 30 de juny i amb descomptes sobre els preus ACB que van del 30% fins al 50% segons la teva modalitat d’abonament. Si vens l’1 de juliol la promoció ja no estarà activa, et podràs fer abonat igualment però amb els preus ACB corresponents.

 
 

Qualsevol dubte que tingueu sempre us podeu posar en contacte amb nosaltres via telèfon, correu electrònic o venint a les nostres oficines:
Oficines: Baixada del Molí 20, 1r 2a. Andorra la Vella (Andorra)
Telèfon: +376 885900
Correu electrònic: secretaria@bca.ad

Close Cart
Back to top