El nou jugador del BC MoraBanc Andorra, Michele Vitali, continua de vacances però l’internacional italià ha volgut tenir les primeres valoracions com a tricolor a la web del club.

Deixes Itàlia per venir a Andorra. Què és el que més t’ha atret?

Tinc la possibilitat de jugar a l’EuroCup i en un dels campionats més importants d’Europa com és l’ACB. A més, de fer-ho en un club que està en creixement com és el MoraBanc Andorra. Estic molt il·lusionat per aquesta experiència.

Vens a Andorra en el teu millor moment professional?

Segurament ha estat un any molt important però dins meu hi ha moltes ganes de continuar millorant, i al MoraBanc Andorra estic segur que ho podré fer.

Els aficionats veuran un jugador amb caràcter i amb el que s’identificaran. Què els hi pots dir als “tifosi”?

Penso que hem de posar sempre el cor i l’ànima en tot allò que fem. Donaré sempre el màxim per guanyar-me el suport dels aficionats.

Fas un pas important a la teva carrera esportiva, quins objectius t’has marcat per al futur?

Estic concentrat en el present. Ara, l’objectiu és lluitar amb aquest club per fer-ho el millor possible.

Què en penses del nostre crit “Mai Por”?

És un crit que m’agrada molt i són unes paraules que ens acompanyaran en tots els moments de la temporada. Ens ajudarà a ser més forts i a seguir fent d’Andorra un pavelló on serà complicat de guanyar.

A EuroCup jugaràs contra el teu ex equip. Una bonica casualitat?

És un casualitat molt maca. Serà un partit emocionant que segur em donarà l’oportunitat de veure persones amb les que tinc una estima especial.