Festa amb més de 700 escolars a la BMB

Festa amb més de 700 escolars a la BMB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Èxit total de l’Experiència Escolar MoraBanc Andorra que s’ha celebrat aquest matí a la BMB. Més de 700 escolars d’entre 12 i 16 anys del Liceu Comtes de Foix, l’Escola Andorrana de Santa Coloma i el Col·legi Janer han assistit plegats a una estoneta de diversió i d’interacció permanent. Durant aproximadament una hora i mitja els escolars han compartit bàsquet, complicitat i algunes confidències amb els jugadors i el cos tècnic del primer equip.
Confidències com, per exemple, quan Nate Jawai ha explicat que el millor moment des que va arribar a Andorra és “veure com discuteixen sempre al vestidor Jordi Trias i Víctor Sada”. És una de les instrahistòries de la temporada, Sada i Trias són grans amics però es passen el dia com gat i gos. D’altres jugadors com Trias, Green o Marc Blanc han situat el millor moment des que estan a Andorra en “l’ascens aconseguir a l’ACB la temporada passada”. Per Víctor Sada el millor moment fins ara a Andorra “ va ser la victòria a Badalona” i per Vojdan Stojanovski el millor dia fins ara “va ser tot just divendres passat quan vam guanyar el Movistar Estudiantes”. La nota de bon humor l’ha posat Beto que ha dit que “l’arribada de la neu” és el record més intens des que vaig arribar a Andorra.
Després de contestar les preguntes dels joves l’Experiència Escolar MoraBanc Andorra ha continuat amb un concurs de tir per trios en què els jugadors del primer equip han compartit pista i competic ió amb els alumnes. Després de dures i emocionants eliminatòries, la final l’han disputat l’equip de Bogris i el de David Navarro. El pivot grec s’ha adjudicat la victòria i el primer torneig de tir de l’Experiència MoraBanc Andorra. El premi pels dos escolars guanyadors ha estat una samarreta del primer equip.
Jornada d’extraordinària convivència a la BMB i demotració un cop més de com està arrelant entre els joves el seu equip ACB de bàsquet, el MoraBanc Andorra.

Close Cart
Back to top