Finestra FIBA amb 5 jugadors del club

Finestra FIBA amb 5 jugadors del club 800 534 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Demà arrenquen els partits de la Finestra FIBA en la que participen amb els seus respectius equips nacionals, 5 jugadors del club. El primer en jugar serà Michele Vitali amb Itàlia a la seva estimada Brescia (20h15, demà) contra la potent Lituània en un dels bons partits que depara la jornada. Divendres a les 18h arribarà el torn d’Andrew Albicy que jugarà amb França a Txèquia. El base del Sènior B Sani Campara juga amb Bòsnia a Bulgària divendres a les 19h. Rafa Luz juga amb Brasil divendres a les 19h15 contra República Dominicana.

Diumenge a les 20h15 la Itàlia de Vitali visita Polònia. Albicy jugarà a Llemotges dilluns a les 19h contra Bulgària i el mateix dia a la mateixa hora Sani Campara jugarà a casa amb Bòsnia contra Finlàndia. Rafa Luz jugarà dilluns a les 20h15 el Brasil-Canadà. Albicy, Luz, Vitali i Campara juguen la fase de classificació pel campionat del món.

Per la seva part Shayne Whittington jugarà diumenge a les 17h45 amb Macedònia en la fase de classificació pel següent campionat d’Europa.

Com sempre és una setmana atípica pels clubs que tenen jugadors a les finestres FIBA. L’equip no atura els entrenaments però sempre amb els dits creuats perquè tots els internacionals tornin en bones condicions físiques.

Close Cart
Back to top