Ford, Vehicle oficial del Morabanc Andorra

Ford, Vehicle oficial del Morabanc Andorra 1024 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BCMoraBanc Andorra i Auto-Selecció, concessionari oficial FORD a Andorra, acorden que la marca nord-americana, FORD, es converteixi en el Vehic le Oficial del club durant les pròximes 3 temporades.

El BC MoraBanc Andorra posa una marxa més al seu projecte i suma un dels referents dins el panorama automobilístic mundial, la marca de vehicles FORD. Amb aquest acord, es posa a disposició dels jugadors un model FORD FOCUS, per a que durant cada una de les temporades els membres de la plantilla es desplacin pel Principat a la seva voluntat.

Auto-Selecciófa una aposta pel bàsquet i pel MoraBanc Andorra, oferint la fiabilitat dels seus vehicles en el dia a dia del club. Un FORD FOCUS que és el model estrella de la marca i que millors resultats està donant a Andorra i a Europa.

Auto-Selecció ja suposa la quarta generació de l’importador FORD a Andorra. Des de fa més de8 0 anys són els importadors exclusius de la marca al país. És una de les marques històriques del país.

El President del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, assegurava que: “el nou acordamb Ford Auto-Selecció és un abans i un desprès per al club ja que representa que una marca mundialment coneguda aposta per la nostra entitat. Això ens fa créixer en la nostra confiança i en seguir treballant per millorar”.

Per laseva part, el Director General de FORD a Andorra, Ferran Font, confirmava que: “Estem molt contents de poder col·laborar amb el MoraBanc Andorra. Ens permetrà donar visibilitat a la nostra marca, sent el Vehicle Oficial de l’equip durant les 3 Temporades. Volem comunicar molt bé la nostra gama de producte FORD i treballar amb el BCA és una oportunitat per crèixer”.

Amb aquest acord, FORD i Auto-Selecció disposaran de suports exclusius i es converteixen en Patrocinadors Oficials, amb la categoria única de Vehicle Oficial del BC MoraBanc Andorra. Entre els suports, la màniga d’escalfament del primer equip, la part posterior de les samarretes d’entrenament i dos vehicles FORD situats als fons del Pavelló on s’exposaran les darreres novetats de la marca.

Back to top