La primera pregunta és bastant tòpica, perquè el MoraBanc Andorra per seguir ambla seva carrera professional?

-Un dels motius és la xerrada que vaig tenir amb l’entrenador. Ell em coneixia perquè ens havíem enfrontat quan ell entrenava a Múrcia i quan vam xerrar em va dir que em podia ajudar a millorar el meu joc i que jo podia fer-ho. També em va parlar molt bé del país. Em va explicar que Andorra és un país petit a lesmuntanyes però que això al mateix temps és bo perquè tot està molt a prop. Pel que sé l’ambient als partits és bo, la ciutat està molt bé i a més jugarem la pròxima Eurocup. Això a banda de ser un equip de la lliga espanyola. El cert és que tot això per mi és perfecte.

No sé si sap que vostè és esquerrà, com ho era quan jugava el nostre GM Francesc Solana. Segur que té predilecció per vostè.

-Bé per mi doncs, segur que entén que sent un esquerrà autèntic com jo (riu).

Analitzant els passos que ha anat donant en la seva carrera, sempre ha anat progressant.Cada temporada millor.

-Permi és clau seguir fent passos endavant i treballo dur per ser el millor jugador possible. La veritat és que des que vaig començar fins ara hi ha una gran diferència i només puc estar content de tots els passos que he anat donant.

La seva polivalència complica saber si vostè és més base o més escorta.

-El cert és que abans de venir a Europa era 100% un base que és del que havia jugat tota la vida però a Alemanya em vaig anar adaptant més al combo i està bé. És millor per mi perquè puc actuar en dues posicions. En una puc anotar més i en l’altra ajudar en la direcció de l’equip.

Tothom que el coneix diu que és un jugador amb molta energia.

-És important sempre per mi jugar amb gana, amb emergia, jugar per guanyar. Odio perdre i faig tot el que pugui per guanyar.

Aquesta energia fa que tingui sempre molt bona energia amb els aficionats oi?

-Crec que els aficionats sempre perceben que jugo dur i que sempre faig el que puc per guanyar i això em fa connectar amb la graderia.

Quin objectiu té a la seva carrera?

-No miro molt lluny. El primer és tenir salut que és el més important i després seguir jugant a bàsquet que és el més important. Sigui al nivell que sigui això serà el més important i el meu objectiu serà seguir fent-ho el millor possible per progressar tot el que pugui. No sóc la classe de persona que estigui donant voltes a les coses sobre el futur. Allà on estigui intentarè estar el millor possible i ara crec que el millor lloc per mi és Andorra.

Ja s’ha fet la clàssica investigació sobre Andorra?

-Clar. He usat molt el google, he voltat força per Instagram també i no només he investigat Andorra, també la lliga espanyola perquè és la primera vegada que canvio de lliga a Europa. M’agrada esbrinar coses per mi mateix, em fa sentir bé.

També és un clàssic pels nous jugadors del club. El MaiPor li agrada?

-Clar que sí. Molt. És com jo em prenc la vida. No has de tenir por de res i anar endavant. He vist videos de l’equip de la temporada passada i es transmet el MaiPor. I he xerrat molt amb un company meu a Oldenburg que va jugar a Andorra,Vojdan Stojanovski, que m’ha parlat molt bé de la ciutat i del club.