Giorgi Shermadini ha rebut aquest matí el premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada 2015/16. El jugador georgià ha acabat dominant la classificació amb comoditat gràcies al seu impressionant rush dinal de temporada després que el lideratge del trofeo l’hagin ostentat David Navarro i Beto en algunes jornades.

Finalment Shermadini ha acabat primer amb 396 punts, Beto ha estat segon amb 327 i David Navarro tercer amb 247. Aquest ha estat el pòdium. També han rebut molts vots Shawn Jones amb 183 i Vojdan Stojanovski amb 171.

La directora de màrqueting de MoraBanc, Mireia Maestre, ha lliurat el premi, destacant després en roda de premsa que “el més important d’aquest premi és que el decideixen els aficionats amb els seus vots”.

Shermadini s’ha mostrat molt agraït “moltes gràcies per aquest reconeixement, la veritat es que ha estat una gran temporada per mi i estic molt content de rebre aquest trofeu”. El pivot georgià, que ha estat un dels jugadors dominants de la temporada a la Lliga Endesa ha reconegut que “he tingut una temporada amb alts i baixos però acabo satisfet amb el meu rendiment i agraït a l’entrenador per la confiança que ha tingut en mi”.

Shermadini també ha contestat preguntes sobre el seu futur i no ha revelat gaire cosa. “L’estiu serà llarg i ara mateix no puc dir quin serà el meu futur cal esperar” i ha compartit un secret familiar “la meva dona m’està dient cada dia que em quedi perquè aquí hem estat com a casa”. El jugador georgià ha volgut tenir unes paraules per l’afició de la BMB “han estat increïbles tota la temporada i ens han ajudat en els bons i en els mals moments, els hi estic molt agraït”.