Els darrers dies han estat intensos en els despatxos del Bc Morabanc Andorra. Avui mateix es feia oficial la rescissió de contracte del pivot grec Georgios Bogris, just dos dies després que també es fes públic que el club no comptava amb Jordi Trias per la pròxima temporada.
El cas de l’internacional grec és diferent ja que tenia contracte en vigor però les dues parts han trobat un punt d’acord per la rescissió.
“Bogris no acabava d’estar a gust aquí i nosaltres tampoc voliem comptar amb un jugador que no estès bé, per tant hem arribat a un acord de rescissió i li desitgem tota la sort del món en el seu nou destí” ha manifestat el General Manager Francesc Solana.
Jordi Trias ha jugat dues temporades amb el BCA i sempre serà recordat per haver dominat la LEB or en la temporada de l’ascens, fent-se sense discussió amb el guardó de MVP de la categoria. La temporada passada el seu protagonisme va decrèixer de manera important i la setmana passada el club li comunicava que no comptava amb ell.
El BC MoraBanc Andorra ha destacat “la professionalitat i el compromís d’ambdos jugadors mentre han estat jugadors del club”.