Gripats a Saragossa

Gripats a Saragossa 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra va perdre ahir per 84-79 amb el CAI Saragossa al Pabellón Príncipe Felipe exhibint alguns dels mals que han provocat que estigui patint per lligar la permanència a la millor lliga d’Europa. Per primer cop en molt temps, els de Joan Peñarroya van marxar del pavelló havent tingut la sensació de no haver estat ells mateixos. Tot i això, l’equip va mostrar tossuderia i orgull per lluitar fins el final un partit que en alguns trams va tenir aspecte d’acabar amb pallissa.
El 2-7 de sortida va ser un miratge pel MoraBanc Andorra. Com un motor que fins ara ha estat fiable però que no acaba mai d’arrencar del tot. Apàtic, gripat, sense nervi, els locals van ensumar aviat la sang i van anar tirant cada cop més sala la ferida. Només Beto(19 punts i 5 triples) se salvava del naufragi en l’inici de partit. La defensa no tenia res a veure amb la que havia portat l’equip andorrà a ser el millor conjunt de la lliga Endesa del mes de març. La diferencia es va arribar a enfilar fins els 17 punts, 38-21. Fins aquest moment Peñarroya anava canviant i canviant peces, buscant l’instrument més afinat, però ahir el problema era de partitura. La manca d’intensitat defensiva es transmetia també a un atac mancat d’encert en les moltes oportunitats que els locals van concedir per apropar-se.
Al descans el marcador era de 46-36. La reacció va arribar gràcies a la millora defensiva i a l’aparició d’Schreiner, que està en un moment de forma extraordinari. Però tot i posar més voluntat i posar més carn a la graella al darrere, la cistella va ser ahir un enigma indesxifrable pels andorrans. La manca d’encert va impedir comprovar fins a quin punt el Saragossa no s’hagués posat nerviós amb el MoraBanc Andorra bufant-li el clatell. Però no va passar i el partit va anar avançant amb la diferencia estabilitzada entre 10 i 15 punts. Hi havia rampells en què tot semblava possible però van ser només sensacions que després no van refrendar cistelles. Apart, els àrbitres d’ahír van demostrar més enllà de qualsevol dute reonable que xiular faltes a Jaway és l’esport nacional del col•lectiu arbitral. L’australià, que va fer les tres darreres faltes en atac, sembla ser víctima d’una autèntica persecució
Tot i això en la recta final, a cop de triples a la desesperada de Bogdanovic i Beto, el marcador es va arrribar a ajustar amb un 81-77 a un minut i mig pel final. Però va faltar temps. Resumint derrota més dura que la de València perquè l’equip no fa un bon partit. Divendres a les 21h atenció que no juguem dissabte o diumenge, rebem a la BMB al Moviestar Estudiantes, un dels autèntics clàssics de la lliga.

Close Cart
Back to top