Aquest matí s’ha iniciat la setmana de treball del BC MoraBanc Andorra. Ho ha fet desprès de la derrota al Nou Congost davant la Bruixa d’Or Manresa. Una derrota que demostra el que s’ha anat dient des de principi de temporada, no hi ha rival fàcil, ni pista fàcil. Tot el contrari, això és la Lliga Endesa i és molt complicat guanyar partits.

Sabedors d’aquesta premissa, també és moment d’analitzar els errors que es van fer durant la passada jornada. I avui, davant els mitjans, el tècnic, Joan Peñarroya, ha fet repàs davant l’inici de setmana.

Derrota a Manresa

“Més que lliçó, el que trèiem és el que ja sabem. Guanyar a aquesta lliga per nosaltres és molt complicat i hem de fer les coses molt bé, sinó, no tenim opcions de guanyar i menys fora de casa”.

“Nosaltres no vam estar mentalment amb l’actitud necessària per guanyar fora de casa, és el que ja sabíem i ens va passar l’altre dia. El nostre últim quart, la resposta defensiva i ofensiva com a equip no va ser bona”.

Afició

“Estem molt content de la resposta de la nostra gent. És un fet normal a la majoria de pistes de la nostra lliga. Aquí s’ha de seguir creixent en el caliu, és una manera d’anar tots plegats i gaudir del moment, i ens ajudarà a treure partits”.

Sada i la posició de base

“Seguim igual, fent un tractament, que requereix  uns dies de descans encara, en això estem, esperant quina és l’evolució, a finals de setmana podrem parlar amb més fonaments per saber que hem de fer. Tenim optimisme en que aquest tractament doni la resposta que esperem”.

“És una posició complicada, els dos partits han assumit una bona tasca. Per això tenim jugadors com el David, amb polivalència, fent que entre tots podem sentir-nos més còmodes”.

Procés adaptació

“Som l’equip que som. Quins jugadors a pista tenien lligues a l’ACB? Jordi Trias i Ivanov. La resta té poca experiència o cap. Som un equip que necessitem el procés com a club, com a jugadors, com a  cos tècnic. Tenim moltes ganes de jugar la lliga però no la coneixem i necessitem el seu temps, a tots els novells. L’equip anirà fent passes endavant, serà més sòlid, i els moments de pausa que es necessita…ho anirem agafant segur”.