Guille Colom marxa cedit a Osca

Guille Colom marxa cedit a Osca 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Guille Colom jugarà cedit aquesta temporada amb el Peñas Osca de LEB or. El jugador andorrà busca fer un salt de qualitat decisiu en la seva carrera amb aquest moviment. Colom, un dels talents més destacats del bàsquet nacional, lluitarà per tenir els minuts que li permetin tornar al MoraBanc Andorra i convertir-se en un jugador important a l’ACB.
“És una etapa més en el seu creixement i el que esperem és que la pugui aprofitar per convertir-se en jugador del primer equip en un futur” ha manifestat el Director Esportiu Francesc Solana.
“Estic molt content perquè l’Osca és l’opció que m’agradava més. És un equip molt jove, Quim Costa és un entrenador exigent” afirma el jugador que afegeix que “el salt d’EBA a ACB és molt fort encara per mi i la LEB or és el lloc perfecte en tots els sentits per mi per millorar tècnicament i física”.
Guille Colom, de 23 anys i amb dos anys més de contracte amb el MoraBanc Andorra, va ser un dels jugadors més destacats de la lliga EBA la temporada passada en què va estar entrenant en dinàmica de primer equip arribant a disputar 6 partits de la lliga ENDESA.

Close Cart
Back to top