HANNAH, el base

HANNAH, el base 1133 638 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra ja té nou base. Es tracta de Clevin Hannah.

Jugador i club han signat un acord per tres temporades. El base, nascut a  Rochester (Nova York) i amb passaportsenegalès, arriba provinent de l’Herbalife Gran Canaria.

Hannah (31 anys i 1’79 m) va tancar la temporada passada amb una mitjana de 12 punts i 5 assistències per partit. Amb amplia experiència a la Lliga Endesa i a Europa, on a part del club canari, ha militat al Joventut, Bilbao i Múrcia. Precisament en aquest darrer equip va estar dirigit per Ibon Navarro. Per tant tornarà a estar a les seves ordres la temporada vinent.

El base compartirà posició amb l’americà Jeremy Senglin i l’andorrà Guille Colom. Un jugador polivalent que ve a Andorra a fer i donar punts, un base que serà un dels jugadors principals de les properes temporades.

El General Manager del club, Francesc Solana, explicava així l’arribada de Hannah: “Des del’inici ha estat el nostre principal objectiu com a base. Coneix la lliga, iajudarà als nous arribats a la competició el que significa jugar a la LligaEndesa”. A més, afegia que la posició de base serà determinant aquesta nova temporada: “Serà un dels nostres jugadors principals. Un base que ens ajudarà ajugar els finals de partit amb certa seguretat. Serà un jugador important perles properes temporades”.

Close Cart
Back to top