El BC MoraBanc Andorra ja té nou base. Es tracta de Clevin Hannah.

Jugador i club han signat un acord per tres temporades. El base, nascut a  Rochester (Nova York) i amb passaportsenegalès, arriba provinent de l’Herbalife Gran Canaria.

Hannah (31 anys i 1’79 m) va tancar la temporada passada amb una mitjana de 12 punts i 5 assistències per partit. Amb amplia experiència a la Lliga Endesa i a Europa, on a part del club canari, ha militat al Joventut, Bilbao i Múrcia. Precisament en aquest darrer equip va estar dirigit per Ibon Navarro. Per tant tornarà a estar a les seves ordres la temporada vinent.

El base compartirà posició amb l’americà Jeremy Senglin i l’andorrà Guille Colom. Un jugador polivalent que ve a Andorra a fer i donar punts, un base que serà un dels jugadors principals de les properes temporades.

El General Manager del club, Francesc Solana, explicava així l’arribada de Hannah: “Des del’inici ha estat el nostre principal objectiu com a base. Coneix la lliga, iajudarà als nous arribats a la competició el que significa jugar a la LligaEndesa”. A més, afegia que la posició de base serà determinant aquesta nova temporada: “Serà un dels nostres jugadors principals. Un base que ens ajudarà ajugar els finals de partit amb certa seguretat. Serà un jugador important perles properes temporades”.