La marca danesa canvia la pell del BC MoraBanc Andorra per a les pròximes 4 temporades.

El nou patrocinador tècnic serà un dels protagonistes de la temporada dels 50 anys de club. Una ensenya amb tradició i història des de 1923, present en el bàsquet a la Lliga Endesa així com en multitud d’esports a les principals lligues mundials.

L’aposta de hummel cap al BC MoraBanc Andorra ha estat clau, proposant un projecte a llarg termini, potenciant els nostres trets diferencials i amb la idea de creixement constant. La qualitat indiscutible de la marca i la seva aposta pel bàsquet en les últimes temporades culminen amb aquest nou acord.

El president de club, Gorka Aixàs, afirma que aquest és un acord de creixement: “Estem convençuts que el nou acord amb hummel ens ajudarà a seguir creixent. Hummel ha demostrat una aposta clara per nosaltres, creient en el nostre projecte i nosaltres hem decidit tornar-li aquesta confiança. Estem segurs que és un acord que ens obrirà noves vies de col·laboració”.

Per la seva banda, el president de hummel Ibèrica, Jose “Coe” Garcia Alcaraz, considera l’associació amb el BC MoraBanc Andorra “un pas endavant en la internacionalització de l’ensenya hummel i una possibilitat de créixer junts, compartint valors i obrint noves vies de col·laboració en un futur pròxim. A més, ens fa especial il·lusió unir-nos en un moment tan especial com és la celebració del 50è aniversari”.

Comença una nova aventura en una temporada molt especial per al BC MoraBanc Andorra.