I demà Champions for Unicef

I demà Champions for Unicef 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Demà al vespre viurem un dels esdeveniments més bonics de la temporada perquè celebrem el Champions for UNICEF. El partit benèfic habitualment s’ha celebrat per festes de Nadal, però l’Eurocup ho va fer impossible. El Champions consta de dos partits. El primer arrenca a les 19h i se l’anomena partit Vintage i és que els participants, per dir-ho amb un circumloqui, han vist passar els seus millors anys per fer demostracions esportives. Els protagonistes són persones rellevants de la vida social que per una bona causa juguen un partidet de bàsquet i se senten jugadors ACB per un dia. Un dels col·lectius més ben representats és el dels polítics, que en aquests partits estableixen aliances ben particulars sigui quina sigui la seva filiació.

A les 20h arriba el plat fort en què els jugadors del BC MoraBanc Andorra es barregen amb alguns dels millors esportistes d’Andorra en un partit de bàsquet que permet veure atletes de disciplines molt diferents reunits a l’entorn de l’esport de la cistella. Aquests enfrontaments sempre produeixen algunes imatges impagables com per exemple quan l’any passat el menut cicilista Joaquim Purito Rodríguez va acabar fent una esmaixada (amb una mica d’ajuda això sí…).

L’entrada costarà 5 euros i la recaptació va íntegrament a UNICEF Andorra.

I dissabte vinent PARTIT UNICEF     

I la cosa no acaba aquí. La recaptació íntegra del partit de dissabte vinent a les 21h contra el Divina Seguros Joventut es donarà íntegrament a UNICEF. Els abonats poden retirar durant tota la setmana vinent (de dilluns a divendres, en taquilla ja no serà possible) dues entrades per carnet a 1,3 i 5 euros a les oficines del club de 9.30 a 13.30h i de 15.30 a 19.30h.

 

 

Close Cart
Back to top