I dos mesos després, el sol surt per Macedònia

I dos mesos després, el sol surt per Macedònia 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dos mesos clavats. Aquest és el temps que feia que la BMB no podia celebrar una victòria. El MoraBanc Andorra va guanyar ahir per 80-64 la Bruixa d’Or Manresa en un bon partit dels de Joan Peñarroya que van obtenir un premi triple al seu bon treball. El primer trencar la mala ratxa, el segon deixar enrere el Manresa i el Fuenlabrada, que juga avui, i el tercer remuntar els 8 punts de l’average perdut quan es va caure al Nou Congost per 8 punts de diferència.

El matx va començar igualat però sempre amb el MoraBanc Andorra manant i això ja era una bona dada tenint en compte que en els darrers partits a casa la posada en escena havia estat dolenta. Al final del primer quart el marcador era de 21-16. Cap a l’equador del segon quart va quedar clar que, a banda de la bona feina defensiva, la victòria se sustentaría en dos noms propis: Vojdan Stojanovski i Shaun Green. El macedoni va fer de tot, també abaIxant el cul i defensant, i Green va anotar 4 triples en aquest període. Al descans els homes de Joan Peñarroya dominaven per 43-32.

Al tercer quart va passar de tot. El Manresa es va apropar a dos només sortir, el MoraBanc va arribar a marxar de 15 i al final el tema es va quedar en onze. El mateix que al descans(61-50). La solidesa de l’equip andorrà, que anava trobant solucions des del perímetre, contrastava amb la irregularitat de la Bruixa d’Or. En el darrer perióde les coses no van canviar gaire i si s’ha de destacar alguna cosa és com s’anava fent gegant la figura d’Stojanovski, que va voler la pilota sempre que podia cremar i va ser el far que va guiar l’equip fins a una victòria que va representar una autèntica descompressió per tot el club.

Stojanovski va acabar amb 24 punts i 26 de valoració. En l’àmbit col·lectiu, el millor del partit ha estat tornar a veure el MoraBanc Andorra de l’inici de la temporada, aquell equip atrevit i resolutiu. La batalla per la permanència será llarga però després del partit d’ahir a la nit, tot té un altre color.