El BC MoraBanc Andorra i Unicef seguirán units una temporada més. El president Gorka Aixàs i la directora d’Unicef a Andorra, Marta Alberch, han tancat l’acord aquesta tarda a la seu de l’ONG. “És la  negociació més senzilla que tenim cada temporada” ha exposat el president Gorka Aixàs, que ha afegit que “per nosaltres és un orgull col·laborar amb una entitat com Unicef que representa una garantia en la lluita per la justicia social i els drets dels infants”.

El MoraBanc Andorra continuarà lluint Unicef en les seves equipacions d’escalfament en la part més visible d’un acord que inclou el lliurament de la recaptació íntegra d’un partit de lliga Endesa i l’organització de l’esdeveniment Champions for Unicef (del que també es lliura la recaptació). Aquesta temporada que just ha acabat el MoraBanc Andorra va organitzar el repte de cycling Purito Bhutan a la mateixa Bombonera, “i no podem dir exactament com, quan i quin será el format però ja pot comptar tothom que aquesta temporada hi haurà un altre repte solidari per Unicef perquè ja en portem uns quants i son jornades molt maques d’esport en què es demostra que a  Andorra la gent és molt solidària” ha afirmat també el president Gorka Aixàs.

La directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, ha exposat que “per Unicef Andorra, aquest és un dels acords que més il·lusió ens fa ja que ens permet arribar a un gran nombre de persones que segueixen el bàsquet i així poden conèixer la nostra tasca. I ens agrada formar part d’aquesta gran família solidària”. Alberch també ha detallat que “gràcies als fons recollits durant les diferents accions que el BC Morabanc Andorra organitza cada temporada en benefici del programa d’UNICEF Bhutan per millorar l’accés a una educació inclusiva per als infants amb discapacitat en aquell país, actualment 100infants amb discapacitats auditives estan rebent educació amb llenguatge designes en la seva pròpia llengua materna, i complir així el seu dret a l’educació”.

Tot i que les dues entitats col·laboren des de fa molts anys, la següent serà la sisena temporada en què Unicef Andorra i el BC MoraBanc Andorra estan units per un conveni com el que avui s’ha renovat.