El idiomes al MoraBanc Andorra són cosa d’Inlingua

El idiomes al MoraBanc Andorra són cosa d’Inlingua 1900 1266 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El idiomes al MoraBanc Andorra són cosa d’Inlingua

 

El BC MoraBanc Andorra i inlingua han renovat el seu acord de patrocini per una temporada més! No és només un acord, sinó una autèntica immersió lingüística en acció!

 

Des de fa temps, els jugadors i tècnics del MoraBanc Andorra gaudeixen dels serveis lingüístics d’Inlingua, sobretot amb les classes de català i l’anglès. Vosaltres també teniu unes condicions preferents per endinsar-vos en l’aprenentatge d’idiomes. Si us presenteu amb el carnet de soci del BC MoraBanc Andorra, tindreu l’oportunitat d’aprendre aquests i altres idiomes amb unes condicions preferents.

 

I això no és tot! inlingua, per segona temporada consecutiva, deixa la seva empremta en les categories més petites de la base. Des del micro fins a l’escola, els joves talents llueixen amb orgull el nom d’inlingua, una aposta clara per l’educació lingüística dels més petits.

 

Aquest acord de renovació s’ha materialitzat a les instal·lacions d’inlingua a Andorra la Vella. És més que un patrocini, és una col·laboració que impulsa l’aprenentatge i el creixement, connectant el món del bàsquet amb l’ampli ventall d’idiomes que inlingua ofereix.

 

Unim forces, creixem junts! #InlinguaMoraBanc #SomMoraBancAndorra #IdiomesAmbPassió

Close Cart
Back to top