Iverson: “si jugo contra el Madrid? Of course”

Iverson: “si jugo contra el Madrid? Of course” 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El nou jugador del Bc MoraBanc Andorra Colton Iverson ha estat presentat aquest migdia en les instal·lacions d’Andorra Telecom. El portaveu dels amfitrions, Carles Casadevall, ha donat la benvinguda al jugador destacant que “Andorra té un clima similar al de Minessota i aquí estaràs bé”, arrencant un somriure de l’expivot del Baskònia i el Macabbi de Tel Aviv.

Francesc Solana ha explicat que “el dia 27 de desembre és el quan es comença a gestar el fitxatge d’Iverson perquè és el dia en què Karnowski i Diagne es lesionen en el partit que juguem a casa a Eurocup contra Darussafaka”, el GM del MoraBanc Andorra ha afegit que “buscant en el mercat vam trobar el Colton que és un jugador amb experiència a Europa que ens pot ajudar molt en defensa i en el rebot”.

Iverson ha mostrat ambició en la seva primera intervenció “tinc molta confiança en l’equip tenim un equip amb molt talent que pot lluitar pel playoff”. L’enorme jugador nordamericà (2.13 cm) ha ofert un repertori de respostes curtes i clares “ tot i no estar jugant els darrers mesos he estat treballant molt dur a Minneapolis els darrers mesos i en una setmana d’entrenaments ja em posaré en forma per poder jugar”. Preguntat sobre si estarà dissabte contra el Madrid la seva resposta ha estat la més curta de totes “of course”.

Iverson ha exposat també quina creu que pot ser la seva contribució a l’equip “puc ajudar en el rebot i en defensa, tinc moltes ganes de jugar el pick and roll amb els bases que tenim que no són gens egoistes”. El pivot ho ha resumit tot en “tinc moltes ganes ja de jugar”.

Close Cart
Back to top