Jankovic: “març es un mes excitant per nosaltres”

Jankovic: “març es un mes excitant per nosaltres” 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Després de superar una d’aquelles grips de cavall, que el va tenir allunyat de les pistes un parell de setmanes, Vlado Jankovic torna a estar al 100 % i amb ganes de ser important en els plans de Peñarroya. Avui l’aler grec ha comparegut davant dels mitjans en Zona Mixta.

-Com es troba personalment després dels partits en què no va poder jugar ?

-Estic bé i primer de tot, gràcies per preguntar. Vaig estar malalt i amb febre i em vaig perdre dos grans partits. Es pot dir que va ser un mal moment per estar malalt. Però els vam guanyar i el que hem de fer és seguir bé.

-Creu que l’aturada arriba en mal moment perquè l’equip està en bona dinàmica? Com els pot afectar?

-Segur que no arriba en un gran moment aquesta aturada però no està a les nostres mans o sigui que tampoc ens podem lamentar. Hem de viure amb això desafortunadament. El mes de març és realment motivant per nosaltres perquè tenim 4 partits molt importants, 3 contra equips que tenen objectius similars als nostres. I a més dels 4 partits que juguem, 3 son a fora. Per tant, març és un mes molt motivant per nosaltres i estem tots amb moltes ganes, sempre és maco jugar per objectius així.

Com son aquests dies d’entrenaments sense partit el cap de setmana ? Son diferents ?

-Bé, el temps és bó, fa sol…(riu). Els jugadors que estem aquí estem treballant en el joc de l’equip, el tir, el ritme…A nivell col·lectiu i individual. Concentrats en aspectes tàctics i també en ajudar Colton Iverson a estar cada dia millor a l’equip. Aquests dies són importants per l’equip i el que encara ho és més és que podem treballar sense lesionats que fins ara ens ha passat poc.

Es fan llargues les setmanes amb un sol partit quan durant tres mesos n’has jugat dos amb Acb i Eurocup?

-Amb un partit per setmana tens més temps per preparar tot. Com atacar, com defensar i tot el relatiu al partit del cap de setmana, hi arribem molt més preparats. Jugant dos partits tot ho has de fer amb més presses. Amb un partit per setmana fins i tot tens més temps per tenir cura del teu cos i estar en millors condicions.

-El va sorprendre la victòria del Barça a la Copa ?

-No, ho esperava. Amb els companys vam estar xerrant i jo sóc dels que esperava que el Barça guanyés partits. Tenien un nou entrenador i han guanyat la copa amb una nova mentalitat, psicologia i frescor, és el que va dir Oriola.

 

 

Close Cart
Back to top