David Jelínek ha signat la renovació per ser jugador tres temporades més amb el BC MoraBanc Andorra. El jugador txec ja porta dues temporades al Principat i completaria un cicle de 5 segons el nou compromís.

Jelínek (Brno, 27 anys) es va formar al planter del Joventut de Badalona, va jugar també al Baskonia a la lliga Endesa abans d’iniciar un periple per Rússia, Turquia i Polònia, on va completar una gran temporada a l’Anwil Wroclawek, abans d’arribar a Andorra.

La darrera temporada va jugar 18 minuts per partit amb una mitjana de 9,1 punts per partit acabant la lliga entre els millors en percentatge d’encert en tir de tres punts.

“És un jugador que fa dues temporades va arribar amb uns objectius de consolidació a la lliga i els ha acomplert” ha exposat Francesc Solana en roda de premsa. El GM també ha manifestat que “les dues parts teníem bona predisposició per continuar i estem molt contents de poder anunciar la primera renovació de la temporada ja que parlem d’un jugador que pensem que encara té marge per evolucionar i millorar”.

El jugador ha manifestat que “els dos darrers anys ja s’ha vist la progressió que ha fet el club i jo estic molt content de poder formar part d’aquesta evolució”. L’escorta txec ha afirmat també que “l’oferta del MoraBanc Andorra em va satisfer perquè els darrers dos anys han estat molt bons”. Qüestionat sobre els punts en què havia millorat, Jelínek creu que “fonamentalment crec que he millorat molt en la meva regularitat sobretot pensant en quan he jugat a la Lliga Endesa”. Jelínek ha admès que “feia temps que arrossegava els problemes al dit però m’ho protegia amb embenatges i quan entres a la pista al final no és un problema de no ser que rebis un cop”.