La primera pregunta és obligada, per què Andorra?

-Doncs mira (somriu) quan vaig arribar a Europa, estava a Alemanya, vaig veure els colors del MoraBanc Andorra i em van agradar i em van cridar l’atenció. Després he anat veient que és un equip d’alt nivell que sempre lluita per objectius importants com la temporada passada a Eurocup. A banda d’això jugar a la lliga espanyola per mi és un desafiament que volia tenir perquè crec que és la millor d’Europa. Andorra sempre competeix. O per jugar playoffs a l’ACB o quedant-se a prop de jugar la final de l’Eurocup i això és el que jo vull per mi, competir al màxim nivell.

Arribarà a Andorra després d’haver-ho fet molt bé a la lliga francesa,sembla el pas més lògic per la seva carrera no?

-Absolutament perquè jugarè al següent nivell, és la millor decisió. La meva idea és anar cada temporada més amunt i ser millor. M’encanten els desafiaments que m’empenyin a ser millor i la lliga ACB i el MoraBanc Andorra en son un.

Què espera personalment d’aquesta temporada?

-El millor. Sóc una persona sempre positiva i espero una temporada de victòries competint contra tothom. Espero una gran temporada.

Sap que ve a jugar a un club que juga la lliga espanyola però que és d’un altre país?

-I tant. Ho he comentat amb tothom ja, amics, família, etc Ja he fet la meva recerca I he vist que Andorra te frontera amb Espanya i que és un país de muntanyes amb moltes estacions d’esquí. Sé que està prop de Barcelona també. Per mi és un lloc perfecte.

Pensi que no pot esquiar vostè eh?

-Ho sé, ho sé (riu). Ja em va passar quan estava a l’Universitat que no em deixaven tot i tenir les estacions d’esquí allà al costat. Però no passa res, veure les muntanyes nevades allà al costat m’agrada molt, ja en tinc prou. Per mi será com estar a casa, vaig passar tota la meva etapa universitària en un lloc així.

Abans ens deia que Espanya és la millor lliga d’Europa, per què?

-Per la qualitat de tots els equips, tots son bons I ho demostren quan juguen en competició europea. Els equips espanyols sempre ho fan bé a Europa,és una lliga amb bons clubs des de la primera posició fins a la última.

Sabem que és un base però també un anotador, com es definiria?

-Jo faig el que faci falta per guanyar. Sóc un anotador abans que res, éscert, però puc rebotejar o assistir si és necessari. En partits importants l’equip pot necessitar que faci menys llançaments o que defensa més i en d’altres potser que anoti més de 3 punts i que faci servir totes les meves habilitats en atac. Jo he d’estar sempre preparat per fer-ho, per ajudar l’equip a guanyar, aquest és el meu joc.

Què li sembla el crit de guerra de l’equip, el MAIPOR que ara s’haurà de fer seu?

-Estic totalment a favor d’aquest lema. Fa poc m´he fet un tatuatge que diu “fè contra la por” o sigui que ja et pots imaginar si connecto amb el MAIPOR. Crec que no has de tenir mai por per aconseguir els teus objectius a la vida. Em resulta curiós que el MoraBanc Andorra tingui aquest crit de guerra perquè és precisament en el que crec i el que em dic mentalment just abans de cada partit.