Desprès d’un mes de gener amb el pas pel Poliesportiu dels grans favorits al títol de campió de la Lliga Endesa, i amb desplaçaments més que complicats, arriba una nova jornada a casa amb l’únic objectiu d’aconseguir retornar al camí de la victòria. Davant, un rival directe per als objectius del MoraBanc Andorra, el Gipuzkoa Basket, que amb una victòria més que nosaltres converteix aquest partit en un dels més importants de la temporada.

S’ha de deixar enrere les sis derrotes consecutives, i fer aquell pas necessari per mantenir el bon joc els 40 minuts, fent aquell pas que tothom demana i que servirà per augmentar el nostre nombre de victòries. No és una final, encara queden molts partits, però la classificació i l’entrega de l’afició andorrana que emplenarà la Bombonera són senyal de la importància del matx.

El tècnic, Joan Peñarroya, i el jugador Beto Gomes han analitzat l’actualitat de l’equip a la roda de premsa prèvia a la Jornada 20 de la Lliga Endesa.

Duel important

Joan Peñarroya: “El que està clar és que el partit de demà és un partit important i tothom ho sap. El partit de demà però no és una final i no és un partit vital, queden 14 jornades, tota una segona volta per guanyar o no més partits. Juguem contra un rival que està per sobre a una victòria i que en cas de guanyar ens fiquem a la mateixa alçada. Es tracta de sumar tu i que ells no sumin. EN cap cas és un partit vital”

Beto: “És un equip com els de més. S’ha de mirar de jugar com ho estem fent a casa i intentar treure una victòria. No pensar en que és un rival directe”.

Reptes per al duel de demà

Peñarroya: “És un partit complicat, sobretot ja que venim de jornades sense guanyar. Hem de controlar ansietat per guanyar, i centrar.se en el joc. Hem de tenir la capacitat de patir. Molt important la nostra capacitat de patir. Demà serà un dia on el poliesportiu estarà ple, la gent en ajudarà als mals moments. Un partit que tenim moltes ganes de jugar i de guanyar. Però cal afrontar-ho amb el cap seré”.

Beto: “Espero un partit complicat, nosaltres tenim que pensar en nosaltres. Intentar fer el nostre joc i estar concentrats els 40 minuts”.

Nous Fitxatges

Peñarroya: “En Luka ja porta dues setmanes, en Vojdan ja ha fet entrenaments i demà estarà en disposició d’ajudar. L’equip canvia, sobretot amb l’arribada d’en Luka. Amb en Vojdan tenim una rotació exterior que ens feia falta. Pensem que els dos ens aportaran força”.

Beto: “Tenim un vestuari increïble, per això no han tingut problema per adaptar-se. Entrenant els veig molt bé. Espero que puguin aportar molt a l’equip. Crec que l’equip canviarà per a bé. En Luka ens fa tenir més espais, per a ell i per a nosaltres en va bé. Els dos ens aportaran moltes coses”.

El rival, Gipuzkoa Basket

Peñarroya: “Un equip que defensivament està força treballat. Ells intenten que el joc del rival sigui espès. Ells han crescut a través d’això, de les situacions defensives i que el rival en aspecte ofensiu mai estigui còmode. Ells busquen un partit travat del que ens agrada a nosaltres,. Veurem com és el desenllaç”.

Confiança al vestuari

Beto: “Confiança està igual, crec que juguem molt bé, ens falta un pas més per guanyar, però veig equip molt bé, amb el vestuari unit i entrenant. Ens falta el pas endavant per guanyar els partits importants”.

MoraBanc Andorra vs Gipuzkoa Basket

Jornada 20 Lliga Endesa

Poliesportiu d’Andorra

Dissabte 7 de Febrer a les 21h

#omplimlaBMB