Comença la segona volta de la Lliga Endesa, i quina millora manera de fer-ho que davant el líder de la competició, l’Unicaja de Màlaga. L’equip més en forma de la primera volta arriba al Poliesportiu com el rival a batre. Un rival que culmina la trilogia dels darrers partits a la BMB. Madrid, Barça i ara Unicaja, un luxe per a un equip com el MoraBanc Andorra que tornarà a competir al màxim per mirar de derrotar al líder.

Per fer-ho serà vital mantenir la concentració i sobretot, millorar l’encert. Aquesta setmana s’ha treballat, s’ha parlat i s’han posat els fonaments per lluitar amb el líder. Els homes de Joan Peñarroya estan preparats, i tornar al camí de la victòria és la millor medicina.

El jugador George Bogris i el tècnic, Joan Peñarroya, han destacat els principals punts del duel de la Jornada 18 de la Lliga Endesa.

El Rival, l’Unicaja Màlaga

George Bogris:  “És un gran equip, malgrat que va perdre a Eurolliga el passat dijous, segur que serà diferent i serà un equip molt més dur i complicat de guanyar”

Joan Peñarroya: “Està clar que ens han vingut els favorits, i ara ve el líder. I no ho és per casualitat. S’ho està guanyant a pols, amb un joc ofensiu, amb molta energia i amb uns jugadors a molt bon nivell”.

Peñarroya: “Em preocupa tot d’ells, però el que més em preocupa és el meu equip. La nostra posada en escena, la nostra concentració davant un equip que té molts arguments, tant ofensius com defensius. Nosaltres ens hem de centrar en millorar les nostres prestacions. Sòlids en defensa i buscar una mica d’encert ofensiu”.

Treball setmanal

Bogris: “Nosaltres hem treballat bé aquesta setmana, hem estat més durs. Sempre és una motivació jugar contra aquest tipus d’equip, especialment a casa, on haurem d’estar més concentrats i durs durant els 40 minuts”.

Peñarroya: “Millorar és fa entrenant i fent les coses del dia a dia. Juguem davant un equip que juga amb molta energia i fe. Equip està bé, venim de derrotes consecutives, tenim 5 victòries, però equip està bé, l’equip ha d’estar seré i estar amb la mentalitat adequada per afrontar un partit com aquest”.

Retornar a la victòria

Peñarroya: “Aquest partit només té una sortida. Nosaltres fem bé les coses, no podem fer bé només certes coses. Hem d’estar sòlids en defensa, intentar no donar situacions de facilitat. Hem d’intentar millorar el nostre percentatge, sinó és complicat aconseguir plantar cara al líder de la lliga”.

MoraBanc Andorra vs Unicaja Málaga

Jornada 18 Lliga Endesa

Dissabte 24 de Gener a les 21h

Àrbitres: PEREZ PEREZ – REDONDO – ALIAGA