Joan Peñarroya: “Hem de tenir capacitat per patir i només fent les nostres coses tindrem opció de victòria”

Joan Peñarroya: “Hem de tenir capacitat per patir i només fent les nostres coses tindrem opció de victòria” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Darrers 5 partits al Poliesportiu d’Andorra de la Temporada 2014 – 2015, 5 darrers partits vitals per aconseguir l’objectiu del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa. Primera de les 5 finals a casa, amb la Bombonera al nostre costat, i on sumar una nova victòria. El rival, el Iberostar Tenerife , un equip plenament consolidat a la categoria  i de nefast record a la primera volta.

El de demà ha de ser diferent, el MoraBanc Andorra ha sortir a marcar el ritme i a imposar el seu estil des del principi. Arriben el moments importants de la temporada i l’afició ho sap, i tornarà a estar al costat del seu equip. Els de Joan Peñarroya han tingut una setmana sense ensurts que els hi ha permès preparar el partit amb la màxima intensitat.

Un dels capitans, Victor Sada, i el mateix tècnic, han explicat l’actualitat de l’equip a la prèvia de la Jornada 24 de la Lliga Endesa.

Setmana de treball

Joan Peñarroya: “La setmana hem treballat amb regularitat, sense cap contratemps. Amb ganes de jugar, les setmanes cada vegada són més llargues i tens més ganes de jugar els partits. Concentrats per jugar demà un bon partit per aconseguir la victòria”.

Victor Sada: “Nosaltres hem de seguir amb l’esperit del partit del Manresa, vam seguir a Vitòria, però allà vam mostrar la irregularitat. Aquí ens hem de fer forts fins a final de temporada i aquest partit és un més dels importants”.

El rival, Iberostar Tenerife

Peñarroya: “Si hi ha similitud amb la primera volta malament. És un partit diferent. El de la primera volta no el vam competir ni un minut. Demà serà diferent. Tenerife és molt de l’estil nostre. Un equip consolidat a la categoria, un equip fet, sòlid i amb molts jugadors importants a la lliga. Un equip perillós, amb molta capacitat per jugar possessions curtes i jugadors amb molta capacitat de desequilibri. Molts bons bases, que coneixen els tempos de partit. Alers amb capacitat per desequilibrar. Pivots de garanties i que cada vegada van a més, i Sikma que va creixent, que fa cada vegada més coses bé”.

“Ells estan bé, lluiten per un objectiu molt maco. Venen d’una bona victòria. La seva dinàmica en el darrer més és bona. M’espero el millor  Tenerife”.

Sada:  “Quan jugues amb equips com el Tenerife, amb atacs molt curts, amb sistemes d’atac amb opcions, complicats de defensar, el que més importa és macar tu el ritme. A casa som agressius i ara ho hem de ser més. Quan hem començat el partit marcant el ritme ens ha anat millor”.

“Sens dubte que els partits a casa són vitals. Pensem partit a partit, ara ve el Tenerife, un equip agressiu que es coneix molt bé i que està fent una gran temporada”.

Quin partit s’espera?

“Em preocupa que estiguem bé, en un partit sempre hi ha millors moments que altres. Desprès hem de tenir en compte la qualitat del rival. Nosaltres hem de fer un partit sòlid, amb el nostre joc, amb el nostre ritme. Amb capacitat per patir, per passar males estones, i fent un partit amb les nostres coses, així  tindrem opció de victòria”.

Sada a l’equip

“No estic al nivell que podria i voldria estar. Aquesta lesió em va afectar bastant. Darrerament em sento molt bé físicament i la confiança va creixent. El més important és que amb el meu treball ajudi a l’equip a guanyar, que és el que tots volem”.

El partit a més tindrà una vessant solidaria, el partit d’Unicef,  ja que durant tota la setmana els socis han pogut comprar dues entrades a 1, 3 o 5 euros, diners destinats a l’ONG, així com la recaptació global de les entrades posades a la venta.

MORABANC ANDORRA vs IBERSOTAR TENERIFE

Jornada 24 Lliga Endesa

Dissabte 14 de Març a les 21h

Àrbitres: MARTIN BERTRAN – GARCIA ORTIZ – MARTINEZ DIEZ

Close Cart
Back to top