Arriba una nova jornada de Lliga. Un nou partit fora de casa, aquest cop a Sevilla, davant un Baloncesto Sevilla que arriba en dinàmica ascendent, però que la realitat el situa amb les mateixes victòries que el BC MoraBanc Andorra. Per tant, duel directe el de demà diumenge a les 12:30.

És un partit important, això ho tenen clar els membres de la plantilla i cos tècnic del MoraBanc Andorra. Important en molts aspectes com l’objectiu de tornar a ser sòlids, tornar a ser competitius i òbviament, aconseguir la tant desitjada victòria fora de casa: la primera de la temporada. Mentalitzats i preparats viatgen els homes de Joan Peñarroya.

En roda de premsa, el jugador David Navarro i el tècnic, Joan Peñarroya, han realitzat la prèvia de la Jornada 12 de la Lliga Endesa. Aquí tens algunes de les declaracions més importants:

Nova jornada, nou duel important

David Navarro: “Torna a ser un altre partit important per nosaltres, fora de casa de nou, davant un rival directe, dels de baix de la classificació. Fins ara no se’ns ha donat bé això, però esperem que puguem canviar la dinàmica i aconseguir la victòria, que aniria molt bé per a l’equip”.

Joan Peñarroya: “Un partit fora de casa en el qual hem de fer un pas endavant en el nostre joc, per trobar sensacions, i per aspirar a guanyar el partit. Un rival que està animat, que està jugant bé, però que tenen les mateixes victòries que nosaltres i que serà important per als dos equips, però més per nosaltres que ens cal aconseguir la victòria”

El rival: Baloncesto Sevilla

Navarro: “Van començar molt malament la lliga però ara, amb algun canvi, estan millor. Són molt competitius els darrers partits. Sabem de la dificultat per tant hem d’estar més preparats que mai”.

Peñarroya: “Faríem malament si ens centrem en un sòl jugador del Sevilla. Un molt bon equip, que estan jugant bé, que estan en joc alegre, amb bon feeling. Hem preparat com cada setmana, però el més important, més que el rival, és fer bé les nostres coses. Crec que hem de mirar de reduir els errors que ens perjudiquen”.

Situació de l’equip

Navarro: “Aquest any els erros es castiguem molt més. Ara estem passant un època complicada, però seguim lluitant igual que sempre, millorar les coses que no fem bé. Cal intentar donar un plus més per aconseguir la victòria”.

Peñarroya: “Quan tens moments dolents amb el que t’has d’agafar és a les coses que no depenen de l’encert. La defensa és el valor que més depèn de totes aquestes coses. Ens hem d’agafar en aquestes situacions, ser sòlids, i a partir d’aquí l’equip creixerà”.

“Jugador saben que aquí funcionem com a col·lectiu. Si entrem en guerres individuals tenim poc a fer en aquesta lliga”.

Navarro, referent

Navarro: “Intento fer bé les coses. Ara m’estic trobant molt bé, amb confiança, amb les coses clares. Cada partit vull donar el màxim de mi i així ajudar a l’equip a sumar les victòries que tant necessitem”.

Jawai no viatja

Navarro: “Un reforç sempre anirà bé. Però primer cal pensar en Sevilla, que ell no estarà. Desprès ja veurem on segur que ens ajudarà al rebot i joc interior”.

Peñarroya:  “Jawai és un jugador que ve a ajudar. Pensem que ens pot ajudar força. Complementa el joc interior. I pensem que quan vagi entrant mica en mica ha de ser un jugador important en els nostres esquemes de joc”.