Joan Peñarroya: “L’equip crec que arriba amb bona disposició de fer un bon paper, davant un gran rival”

Joan Peñarroya: “L’equip crec que arriba amb bona disposició de fer un bon paper, davant un gran rival” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Primer desplaçament de la primera volta, a la pista del Bilbao Basket. Un rival que està fent una gran temporada, sent una de les sensacions de la Lliga Endesa. Un rival que barreja joventut i veterania, i que demanarà la millor versió del MoraBanc Andorra. No serà fàcil, el conjunt de Bilbao a més, compta amb un dels pavellons més calents de la competició. Un ambient on a tots jugador agrada jugar.

Desprès d’una setmana amb molts canvis a la plantilla, i el retorn de Marc Blanch a la convocatòria, els homes de Joan Peñarroya, han analitzat aquelles situacions que han de provocar el pas definitiu per guanyar un partit on sempre s’ha competit. Bilbao és una bona plaça per fer-ho. Amb aquesta intenció és viatja.

El tècnic, Joan Peñarroya, i el jugador, Shaun Green, han passat per roda de premsa prèvia per analitzar la jornada 19 de la Lliga Endesa.

Situació Equip

Joan Peñarroya: “Arribem bé. Han passat moltes coses aquesta setmana. L’equip crec que arriba amb bona disposició de fer un bon paper, davant un gran rival, davant un bon ambient, però cerc que arribem bé per guanyar el partit”.

“Intentar recuperar dinamisme en el nostre joc ofensiu. Nosaltres mirar de contrarestar les seves armes. Si estem bé serà un partit obert”.

Shaun Green: “Ha estat un mes complicat, hem jugat bé contra tots, excepte el Barça. Amb pocs minuts més podíem haver guanyat algun partit més. Aquesta setmana hem parlat molt sobre aquestes situacions a millorar i poder guanyar aquest partit”.

Nous fitxatge, Luka Bogdanovic

Peñarroya: “Luka està bé. Sabem que venia en forma, és un jugador expert, l’únic que li falta és una mica de partit. Ara bé, hem vist que està en forma i allò pel que l’hem incorporat segur que ens ajudarà”.

Green: “Amb nous jugadors, en Luka, que tira molt bé, obra el camp…ajudarà en això i en tot. És un bon tirador. És gran com alguns dels nostres companys. Ell pot ajudar molt, amb experiència”.

El rival, Bilbao Basket

Peñarroya: “Si fem un bon partit, quan nosaltres hem jugat a un nivell bo hem tingut opcions contra tots els rivals. La temporada seva és tremenda, però nosaltres ja vam demostrar la primera volta que podem guanyar a Bilbao. Està clar que la seva dinàmica és positiva, on sembla que tot va de cara. Però anem amb el convenciment que hem de fer molt bé les coses i així tindrem opcions de guanyar”.

“És un equip que té molt clar a que juga. Un equip molt ben confeccionat, amb rols molt clars. Joves de projecció. Un equip equilibrat, en que les coses li han anat bé des de inici. Tenen un entrenador que coneix la competició i fa que tinguin aquesta primera volta. Juguen alegre, dinàmic…un equip que es mostra sòlid tant ofensivament o defensivament”.

Green: “Crec que si juguem junts, i tots per a tots els punts destacats de partit podem treure coses positives”.

L’ambient a Bilbao

Peñarroya: “Miribilla és un pavelló espectacular. Dels millors ambients a la lliga. Jugar un ambient com aquest ha de ser bo per nosaltres. Espero que donem un pas endavant”.

Shaun Green a l’equip

“M’agrada molt jugar d’aler. És diferent, és el primer any. Només vull ajudar a l’equip a guanyar i és igual la posició. Vull jugar millor en tot. Aquesta setmana he pensat molt en quines coses he de millorar per ajudar”.

Jornada 19 Lliga Endesa
Bilbao Basket vs MoraBanc Andorra
Diumenge 1 de Febrer a les 12h
En directe per RNA i per ETB

Close Cart
Back to top