Joan Peñarroya ha renovat el seu contracte amb el BC MoraBanc Andorra per una temporada més. L’acord, que significarà que el tècnic dirigirà l’equip per setena temporada, ha estat presentat aquesta tarda a la seu central de MoraBanc.

“Sempre volem fer un pas més, seguir creixent. I per fer-ho la millor persona és Joan Peñarroya. Un professional que ha crescut amb nosaltres i que ha acreditat la seva capacitat per evolucionar i ambició en tots els anys que porta al club. Renovar el Joan Peñarroya és anar endavant, els fets ho demostren” manifestava amb autoritat en roda de premsa el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. El dirigent ha exposat també que “la temporada ha acabat amb sentiments contraposats però un cop feta l’anàlisi amb una certa distància toca valorar que ens hem mantingut a la lliga ACB i això sempre ens posarà contents” i ha conclòs pronosticant que “per la dimensió del nostre club sempre que ens mantinguem estarem contents, potser algun cop podrem estar prop de jugar un playoff i la temporada següent lluitarem per la permanència. És el que ens toca i per això salvar la categoria sempre serà una alegria”.

Peñarroya, després de la firma del contracte i d’una petita sessió de fotos amb Gorka Aixàs i Francesc Solana, ha parlat sobretot amb perspectiva de futur “tenim gana per fer-ho millor, tenim les eines i tot i que no serà fàcil estem convençuts que podem, fer les coses millor que aquesta temporada”. El tècnic s’ha mostrat segur quan ha exposat que “un cop hem consolidat l’equip i el país a la Lliga Endesa , la temporada vinent tenim clar que hem de fer un pas endavant”.

Qüestionat sobre si ha tingut dubtes, el tècnic ha manifestat “qui no tingui dubtes després dels dos darrers mesos que hem tingut és que no mesura bé les coses, tot i que hem arribat a un acord ràpidament abans hem tingut moltes xerrades i reunions i hem fet molta anàlisi”. “Tenim clar l’equip que volem. Necessitem un equip després d’haver tingut una plantilla de molt bons jugadors però hem tingut moltes circumstàncies que ens han impedit arribar al final aspirant a les cotes que volem aspirar. Necessitem un equip”.

El General Manager Francesc Solana ha xerrat del plantejament d’equip. “En principi ara comptem amb els tres jugadors que tenen contracte amb nosaltres Beto, Vojdan Stojanovski i David Navarro” i ha continuat “ens hem centrat molt la darrera setmana amb el Joan i esperem poder tancar alguna de les feines que tenim avançades aviat però nosaltres sempre tenim les nostres oportunitats més endavant per les nostres condicions econòmiques”.

Joan Peñarroya es va fer càrrec fa 6 anys del Bàsquet club MoraBanc Andorra quan militava a la LEB plata.