El BC MoraBanc Andorra vol mostrar la seva millor versió al duel de la Jornada 11 de la Lliga Endesa davant l’UCAM Murcia. Al Poliesportiu l’equip de Joan Peñarroya és un rival combatiu, lluitador i que vol aconseguir la victòria tot i saber que patirà fins al darrer segon.

El MoraBanc Andorra arriba a aquest partit amb 3 derrotes consecutives però no vol pensar en aquest fet, vol mostrar davant la seva afició aquell nivell que ja ha mostrat. Són conscients que saben competir i ho faran. Davant un rival que ja no és revelació. L’UCAM Murcia, és un equip format per ser més que això, amb jugadors joves i consolidats, però que demostra cada jornada que va a més. Per tant no serà fàcil, torna a passar pel Poliesportiu d’Andorra un equip d’entitat.

El jugador, Marc Blanch, i el tècnic, Joan Peñarroya, han analitzat l’actualitat de l’equip a la prèvia de la Jornada 11 de la Lliga Endesa.

L’equip

Marc Blanch: “No hem estat com havíem d’estar i així no podem competir”.

“Sabem el que fem malament i el que intentarem és no repetir els mateixos errors. Hem de fer un pas endavant i que no torni a passar. EL partit de demà, davant afició a veure si tornem a créixer com a equip”.

Joan Peñarroya: “Cada partit és una història i evidentment portem tres derrotes però ni quan sortim de guanyar ni de perdre, hem d’intentar que això ens afecti. Cal netejar caps i el més centrats possibles en les coses que hem de fer nosaltres i per contrarestar les del rival”.

“Si nosaltres patim és que anem bé. Per nosaltres serà complicat guanyar un partit tranquils. El primer que hem de fer és fer gaudir a la nostra afició i desprès patir per intentar lluitar per la victòria”.

Rival, l’UCAM Murcia

“L’equip revelació de la temporada, serà un partit complicat. Tenen jugadors amb molt de talent, amb un bon joc per dintre. Des de l’escalfament hem d’estar ficar al partit i no perdre la concentració que és on els altres equips ens fan mal”.

Joan Peñarroya: “Un partit complicat, davant un equip que està fent les coses. No crec que és revelació, ja que a l’inici ja esperàvem que fes molt bé les coses. Estan amb molt jugadors importants, que comencen la competició. Un altre rival d’entitat que ve al Poliesportiu. Nosaltres haurem e fer les nostres coses per tenir opcions”.

Lideratge

Marc Blanch: “Segurament sí que falta un líder. Als altres equips tenen algun jugador que tira endavant. Nosaltres el que tenim és un bloc i el que cal intentar és que en alguns moments, quan es complica, sigui l’equip, tot els que fem un pas endavant”.

Joan Peñarroya: “Com es gestiona t’ho dóna l’experiència. Lligues com l’Endesa et demostren que tots els partits són complicats i que són una història. Quan deixes la teva essència i la teva intensitat, el teu nivell, ho passes malament amb tothom. Nosaltres ens hem de preparar cada següent entreno desprès del partit com un nou repte. Com és gestiona? Quan guanyes és més fàcil, quan perds és més complicat. Aquesta és la nostra realitat i ho hem d’afrontar”.

Competitius

“Ens alguns partits hem estat molt irregulars. El que hem de fer o intentar ser és el de la segona part del València. Cal ser aquell equip i més aquí a casa. Tots els jugadors tenim prou experiència per saber el que passa i en els moments així és quan s’ha de fer un o dos o tres passos endavant per evitar que passin aquestes situacions”.

Joan Peñarroya: “Ja veurem. Això no són matemàtiques. Em conformaré si veig l’equip que hem vist al Poliesportiu. Si ho fem tindrem opcions de guanyar el partit”.

“No podem anar amb la sensació que venim de perdre, que venim irregulars…no podem anar amb això, sinó aquesta lliga se’ns pot fer eterna. Aquestes és una de les coses que hem de saber portar i això t’ho dóna l’experiència”.

 

JORNADA 11 LLIGA ENDESA

MoraBanc Andorra vs UCAM Murcia

Dissabte 13 de Desembre

21h

Poliesportiu d’Andorra