Joan Peñarroya: “Tan de bo l’Abril sigui igual”

Joan Peñarroya: “Tan de bo l’Abril sigui igual” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Desprès de 4 victòries en els darrers 5 partits, el MoraBanc Andorra no descansa ja que el pròxim repte arriba el proper dissabte. Una trajectòria en el darrer mes que ha portat al tècnic Joan Peñarroya a ser nomenat millor entrenador del mes de Març per la Lliga Endesa.

Com cada inici de setmana el tècnic ha analitzat l’actualitat de l’equip. Un conjunt que viu bons moments però que és conscient que encara no hi ha res resolt. Joan Peñarroya ha volgut començar la roda de premsa fent un record molt especial per Valladolid i la família de Lalo Garcia.

“Vull enviar un record i una abraçada a tota la gent de Valladolid, i sobretot a les famílies d’un excompanys meu. Feia molt temps que no tenia contacte, però ha estat un jugador que va deixar emprenta i que vaig jugar contra ell durant molts anys. El meus millors desitjos per a tots els seus”.

Millor Entrenador del Mes de Març

“Importància en té ja que es basa en les victòries de l’equip. L’equip ha guanyat 4 d’aquests 5 partits, no és que siguis el millor de res, sinó que l’equip ha guanyat. Tan de bo l’Abril sigui igual”.

Victòria davant el Fuenlabrada

“Una victòria molt important, estem parlant però que no és decisiva, ja que tothom veu com està la classificació i com estan responent els equips que estan a al part baixa. I com hem dit fa unes setmanes inclús equips que semblava que havien d’estar tranquils doncs estan molt a prop d’una situació en la que estem varius equips. Per nosaltres era un partit molt important, per ser un rival directe i per que el deixem a una distància, no definitiva, però sí important. Un matx on vam fer un pas endavant en la mentalitat per superar els moments que passen per un partit. Una victòria que ens ha d’esperonar a continuar treballant”.

Lesió de Stojanovski

“Està clar que és un contratemps. L’equip havia trobat una línia, en Vodjan ens estava ajudant molt, però mai hi ha una felicitat plena. Nosaltres estem acostumats a viure aquestes situacions. És el que hi ha, tenim planter per solucionar-ho. Els companys hauran de fer un pas endavant”.

“A nivell de joc no podem variar gaire, l’únic és que els altres jugadors es repartiran més minuts. Aquí hi ha els que tindran més minuts o jugadors com el Marc que tindran un protagonisme que en els darrers partits no ha tingut. Veurem com es desenvolupi la setmana i el partit”.

Situació de Marc Blanch

“El Marc el coneixem. Ha sortit d’una lesió complicada i quan es recupera perd protagonisme. Està entrenat bé, i no és fàcil desprès d’un temps sense molta participació. En Marc és un jugador expert que haurà de jugar contra l’ansietat de no tenir que demostrar res. A nosaltres no ens ha de demostrar res, ha de ser ell, no demanarem coses que no ha fet i que no volem que faci. Ell ha d’estar tranquil i entrenar bé”.

Mirar cap a…nosaltres mateixos

“Nosaltres ens fixem en nosaltres i en València. Prou tinc amb la feina que té un mateix com per fixar-te en la resta. Anem a fer bé la nostra feina, a preparar-nos bé i anar a València a guanyar. SI nosaltres no haguéssim guanyat 4 partits, el que hagués estat els resultats dels altres és igual”.

Jawai encara pot anar a més

“Hi ha una part que davant la seva tipologia de jugador li xiulen faltes que el tornen boig. A de lluitar contra això. Ell està millor però és conscient que pot estar millor del que està”.

Close Cart
Back to top