En una setmana més curta del que és habitual, el pròxim partit arriba dissabte desprès d’haver disputat jornada el dilluns, fa que les conclusions s’hagin de començar a assumir el més aviat possible. I en això ja s’han posat a treballar.

L’equip de Joan Peñarroya, va iniciar els entrenaments ahir a la tarda, i avui ha analitzat el mateix tècnic, l’actualitat del seu equip. Un conjunt que vol deixar enrere el més aviat possible les derrotes de les passades jornades, i tornar a mostrar a casa la cara que tant agrada als aficionats.

Declaracions més destacades del tècnic, Joan Peñarroya:

Derrota a Fuenlabrada

“Està clar que no va ser un bon partit. Hem d’extreure les conclusions necessàries per millorar. Però bé, tenim un partit d’aquí a 3 dies, hem de netejar el cap i afrontar el matx com ho fem tots els partits al Poliesportiu. A més davant un rival que ens exigirà molt”.

Referents a la pista

“És evident que si fos un lideratge aniríem millor, però ara no el tenim dins de la pista, i que l’estem trobant a faltar fora de casa. Quan arriben els mals moments, no som capaços de revertir la situació,  ens afecten molt i no els corregim. Aquí entre els dubtes i deixem de ser un equip sòlid en actuacions defensives”.

“Ens falta aquesta experiència, aquesta solidesa, de saber llegir els moments de partit o no es poden cometre errors. Això no ho fem bé fora de casa”.

Un pas endavant

“Tenim un equip on hem de fer un pas endavant tots. No tenim un jugador referent, aquest perfil. Si tenim amb experiència a la lliga, que poden fer alguna cosa més per ser referents, però no és el seu perfil. Hem de funcionar com a equip i fer un pas endavant tots”.

Afició

“L’afició està contenta del que veu, del que es troba al Poliesportiu. Són sabedors que som nous a la lliga i q aquesta pot ser una situació normal. Evidentment l’afició té el dret d’exigir-nos molt més als partits fora de casa. El que els hi puc dir és que estem treballant i que l’esforç dels jugadors i és. Espero que segueixi com fins ara, sent un gran suport i ajudant a l’equip per mirar de sumar una nova victòria”.