Aquestes dates son sempre especials al MoraBanc Andorra. Hi hagi més o menys victòries al sarró , el club té una agenda sempre plena d’actes que serveixen sempre per carregar bateries. I és que l’equip, allà on va, rep mostres d’afecte i de suport per part dels aficionats. També s’ha de dir que els jugadors i cos tècnic s’ho treballen perquè són sempre encantadors.

Avui una part de la plantilla i els tres entrenadors del primer equip han format part d’una delegació del club que ha encapçalat el president Gorka Aixàs i que ha dinat, com ja és tradicional, a l’Hostal Calones amb la gent gran d’Andorra la Vella. El Comú de la capital ha estat representat per Esther Vilarubla, la consellera de social que ha estat l’excel·lent amfitriona del dinar. Els jugadors presents han estat Oliver Stevic, Rafa Luz, Michele Vitali, Moussa Diagne i David Jelínek.

Jugadors, tècnics i padrins s’han barrejat per petar la xerrada i degustar un bon dinar. Les complicitats aviat han aparegut i s’ha de reconéixer que Moussa Diagne ha estat la figura destacada perquè tothom es volia retratar amb ell. El MoraBanc Andorra ha lliurat un petit obsequi a cada padrí.