Kaloyan Ivanov completa el joc interior del MoraBanc Andorra

Kaloyan Ivanov completa el joc interior del MoraBanc Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra ha tancat el seu joc interior amb la incorporació de Kaloyan Ivanov, un aler-pivot búlgar de 28 anys i 2 metres i 5 centímetres.

Ivanov és la peça que faltava en el joc interior de l’equjip de Joan Peñarroya. Es tracta d’un jugador amb àmplia experiència a la lliga ACB ja que entre el 2006 i el 2012 va jugar a Espanya. El seu periple pel bàsquet espanyol va començar amb el Vive Menorca(tres temporades) i va continuar per Manresa, Sevilla i Lucentum Alacant, on va oferir un rendiment espectacular. Aquella temporada a l’ACB, la 2011-12, va ser nomenat en tres ocasions jugador de la setmana i també jugador del mes de desembre per la lliga ACB. Les seves estadístiques en aquella temporada rodona van ser 12 punts i 8 rebots per partit.

Després d’una breu experiència a Ucraïna (Donetsk) va continuar la seva carrera a la LEGA italiana, el Sidigas Avellino. Els seus números de la temporada anterior revelen que estam davant d’un jugador en plena maduresa en tots els sentits. Ivanov va fer 14,6 punts per partit i 9,1 rebots, repartint dues assistències per cada partit.

Kaloyan Ivanov és el pilar de la selecció búlgara. Va ser campió d’Europa sub20 l’any 2005 i el seu rendiment en tots els tornejos internacionals ha estat sempre exc el•lent.

“És exactament el jugador que buscàvem per completar el joc interior” afirma el director general del MoraBanc Francesc Solana. “És molt complet, té molt talent, és lluitador i farà millors els seus companys, estem molt satisfets” conclou el responsable de la política esportiva del MoraBanc Andorra.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: FIBA Europa Castoña/De Massis

Close Cart
Back to top