La Casa de Portugal ofereix una càlida benvinguda a Betinho

La Casa de Portugal ofereix una càlida benvinguda a Betinho 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La Casa de Portugal va oferir una càlida abraçada de benvinguda a Joao Gomes Betinho, el nou jugador portuguès del MoraBanc Andorra.
L’acte va tenir lloc en el local social de l’entitat i en el discurs davant dels assistents, el president David Borges es va mostrar molt satisfet “per poder acollir al país un esportista professional com Betinho. Borges, que va remarcar al jugador que el local era “casa seva” li va fer entrega d’un document emmarcat que acreditava l’aler-pivot com a soci honorari.
El jugador, que va xerrar en un clima de gran cordialitat amb tots els assistens, també va prendre la paraula per afirmar que “des del primer moment m’he sentit com a casa en aquets país i és fantàstic poder estar amb tants compatriotes, ara espero que molts puguin anar al pavelló a veure els partits de l’equip”.
El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va ser present a la recepció acompanyat de l’entrenador Joan Peñarroya i el director general Francesc Solana. Aixàs, que va fer part del seu discurs en portuguès va remarcar que “els valors del club quant al treball en equip i la constancia són els mateixos que té Betinho i els que fa décades que demostra dia a dia en aquest país la comunitat portuguesa”.
Betinho, que va lliurar una samarreta signada a la Casa de Portugal, es va fer fotos i va xerrar amb tots els assistents després dels discursos.
L’acte va acabar amb un àpat a peu dret amb menjar i beure típic portugués.

Close Cart
Back to top