La consolidació d’una llarga amistat

La consolidació d’una llarga amistat 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dia important avui perquè s’ha posat per escrit el que durant molts anys ha funcionat de manera natural però que ara es consolida amb un conveni. La relació entre el Comú d’Escaldes-Engordany i el BCA vé de lluny i dotar-la de més possibilitats i més matisos no fa res més que enfortir el projecte.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, i el president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, han signat aquest dijous al migdia un acord de col·laboració per aquesta temporada que inclou la cessió d’espais publicitaris i d’instal·lacions esportives comunals.

Després de diverses col·laboracions en matèria esportiva i publicitària, el Comú d’Escaldes-Engordany i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra formalitzen i amplien aquesta bona entesa. D’aquesta manera, el club es compromet a realitzar diverses accions en l’àmbit social, esportiu i publicitari com la realització d’activitats amb les escoles esportives de la parròquia, el lliurament d’entrades per als usuaris de la llar de jubilats i l’Espai jovent, la cessió de publicitat d’accions promocionals i activitats del Comú d’Escaldes-Engordany a les pantalles del pavelló, la distribució als assistents al pavelló de fulls de mà amb activitats comunals i la possibilitat que l’enllaç de la pàgina web de la corporació escaldenca figuri en un espai preferencial a la web oficial del BCA.

Per la seva banda, el Comú d’Escaldes-Engordany es compromet a cedir espais publicitaris a Vivand per la divulgació d’esdeveniments esportius i accions del BCA, l’espai situat a la façana del pavelló Prat Gran per instal·lar-hi una lona publicitària de grans dimensions i permetre l’ús de les instal·lacions esportives del Comú per a les activitats dels equips del BCA o per l’organització d’esdeveniments del Club.

Close Cart
Back to top