El Bàsquet Club MoraBanc Andorra compta aquesta temporada amb un nou equip en competició. La festa de presentació d’ahir a l’Avinguda Meritxell va viure ahir un moment molt emotiu quan es va revelar la sorpresa de la que s’havia parlat,el club tindrà un equip format per jugadors/es amb discapacitat intel·lectual. L’acord entre el club i l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell és el que impulsa la creació d’aquest nou equip que si es jutja per la repercussió de la festa d’ahir, neix amb expectatives molt altes.

Joaquim Pujol serà l’entrenador de l’equip, ajudat per Ivan Gelabert i el col·lectiu de jugadors i jugadores s’entrenaran totes les setmanes per preparar la participació en les trobades de la FEDIC, una lliga que es disputa a Catalunya i que organitza l’associació Kedem. L’objectiu és participar en 5 trobades aquesta temporada per arrencar el projecte i organitzar una el mes de maig a Andorra.

“És un equip més del club i així l’incorporem al nostre projecte afirma el GM Francesc Solana, que afegeix que “a l’hora que exposem que rebran el mateix tractament que la resta d’equips no podem amagar que aquest és un que ens fa especial il·lusió tenir i que farem tot el possible perquè els jugadors i jugadores gaudeixin de l’activitat de bàsquet i que se sentin una part del nostre projecte”.