Les semifinals o possible final Eurocup no estan incloses en l’abonament de temporada. Una situació que també es donaria si l’equip es classifiqués per les semifinals i final de la Lliga Endesa i de la que el club ja va informar el passat mes de setembre. Els abonats però, tindran un preu i termini especial sde venda preferent per les seves entrades i les hauran de retirar a les oficines del club.

Pel partit del proper divendres 22 a les 20h15 contra Alba de Berlin a la Bombonera la venda preferent, amb reserva de localitat, pels abonats estarà habilitada a partir de demà divendres 15 de març i fins el mateix divendres 22 a les 17h,EXCLUSIVAMENT A LES OFICINES. Caldrà presentar abonament i document identificatiu.  Es podrà retirar una entrada per abonament a preu preferent. Els horaris del club seran de 09h30fins les 21h ininterrompudament, no es tancarà al migdia.

El preu preferent pels abonats será de:

10 euros pels abonats amb localitats nivell 3

12 euros pels abonats amb localitats nivell 2

15 euros pels abonats amb localitats nivell 1

A partir de divendres 22 a les 17h les entrades reservades pels abonats que no hagin estat adquirides quedaran alliberades. Els abonats que no hagin retirat la seva entrada abans de divendres 22 a les 17h no podran accedir al pavelló amb el seu carnet i hauran de comprar una entrada al mateix preu que la resta.

És partit Premium i el preu de les entrades ala venda on line és:

Zona 3 20 euros

Zona 2 30 euros

Zona 1 40 euros

*En taquilla el preu és 5 euros més car.