Són dies de corredisses i de buscar els darrers regals de nadal. I sovint el més complicat és tenir alguna idea que pugui il·lusionar als teus éssers estimats. La botiga oficial del MoraBanc Andorra funciona a tot ritme aquesta dies. Estarà oberta com sempre al hall de la BMB el diumenge en el partit que juguem contra el Reial Madrid. Per altra part les oficines del club, situades a la sala de trofeus del Poliesportiu d’Andorra, són l’indret on es pot adquirir el nostre merchandising de dilluns a divendres. Estem oberts de 09h30 a 13h30 i de 15h30 a 19h30.

La cirereta del pastís a tots els productes de la gamma MoraBanc Andorra han estat les ulleres polaritzades Northweek que s’han llançat precisament coincidint amb festes. Les ulleres, que ja han causat sensació, es poden trobar a l’Òptica Pasteur i a la botiga del MoraBanc Andorra. David Navarro ha estat el jugador que ha actuat com a model en la campanya de llançament de les noves ulleres.

Les equipacions oficials de la marca KON , la tassa oficial, les espectaculars bufandes o el llibre ‘Tu estàs sonat’ entre d’altres productes es troben a la gamma de productes MoraBanc Andorra que es poden adquirir a la nostra botiga. Aquest nadal, regala bàsquet.