“És un luxe poder entrenar en unes instal·lacions així a més de 2000 metres d’altura. No hi ha gaires llocs a Europa com aquest i per nosaltres és una sort poder-ho fer i, a més a casa. La temporada passada va ser molt bona i vam venir aquí a l’estiu. I nosaltres som de repetir el que funciona” aquestes han estat les paraules del president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs avui al Complex Esportiu del Pas de la Casa en roda de premsa. El dirigent tricolor ha compartit l’acte amb el Conseller d’esports del Comú d’Encamp Xavier Fernàndez, que ha assegurat que “treballem per consolidar la parròquia com un centre de turisme esportiu i els acords amb entitats esportives d’elit com el MoraBanc Andorra sumen molt positivament”.

Aixàs, en la mateixa línia ha afegit “que tenim una relació extraordinària amb el Comú d’Encamp i la seguirem tenint en el nou conveni que tenim previst signar aviat”. El president del MoraBanc Andorra ha conclòs que “ja sabeu que nosaltres som ambaixadors del país i és una feina que fem encantats. A més, en totes les activitats que fem amb el Comú d’Encamp, com aquesta estada del primer equip, no ens poden tractar millor. És un privilegi venir”.

Després de l’acte Aixàs i Fernàndez s’han fotografiat amb el primer equip del club que just després ha tingut sessió d’entrenament.