Rafa Luz arriba al BC MoraBanc Andorra convertint-se en el tercer fitxatge de la propera temporada 2018/19.

El base nascut a Sao Paulo (Brasil) i nacionalitzat espanyol, té 26 anys, 1’88 m d’alçada i arriba a Andorra provinent del Franca Brasiler desprès d’un amplia trajectòria professional. Coneixedor de la Lliga Endesa és un jugador format a les categories inferiors de l’Unicaja de Màlaga, equip amb el que debuta a l’ACB. Luz també ha vestit les samarretes del Granada, el Lucentum d’Alacant,  el Rio Natura Monbus, fent una temporada al Flamengo brasiler per torna a Espanya de la mà del Baskonia. Amb els vitorians disputa l’Euroleague.

Els números de l’internacional brasiler a la seva darrera temporada a Brasil han estat de 6 punts, 3 rebots i 3 assistències.

Luz és un jugador que tot i ser jove, compta amb amplia experiència. Entre el seu palmarès, campió del campionat brasiler NBB.

“Fitxem un jugador amb gran experiència que ens aportarà direcció i control de joc”  exposa el GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, que afegeix que “formarà una parella molt bona amb Albicy, sent un complement perfecte”.